0

کشف 3 مورد خاک‌برداری غیرمجاز اماکن تاریخی آذربایجان غربی

 
samsam
samsam
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1387 
تعداد پست ها : 50672
محل سکونت : یزد

کشف 3 مورد خاک‌برداری غیرمجاز اماکن تاریخی آذربایجان غربی
سه شنبه 17 مرداد 1391  5:30 PM

 

  فرمانده یگان حفاظت میراث فرهنگی آذربایجان غربی گفت: چهار ماه نخست امسال سه مورد خاک‌برداری غیرمجاز اماکن تاریخی آذربایجان غربی کشف شده است.

 

خبرگزاری فارس: کشف 3 مورد خاک‌برداری غیرمجاز اماکن تاریخی آذربایجان غربی
 

 

حسین علی‌اکبرلو امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در ارومیه اظهار داشت: در چهار ماه نخست امسال دو هزار و 863 سرکشی از اماکن تاریخی آذربایجان غربی توسط یگان حفاظت میراث فرهنگی انجام گرفته است.

وی با اشاره به خاک‌برداری‌های غیرمجاز انجام گرفته، افزود: در این مدت سه مورد خاک‌برداری غیر مجاز توسط یگان حفاظت کشف شده است.

علی‌اکبرلو با بیان اینکه در این مدت 11 نفر به جرم حفاری غیرمجاز و دو نفر به جرم قاچاق اشیای تاریخی دستگیر شده‌اند، تصریح کرد: 19 قلم اشیای عتیقه و باستانی نیز در چهار ماه نخست امسال کشف و ضبط شده است.

علی‌اکبرلو با اشاره به اینکه یک دستگاه فلزیاب غیرقانونی نیز توسط یگان حفاظت میراث فرهنگی کشف شده، خاطرنشان کرد: در این مدت پنج فقره پرونده قضایی تشکیل و 14 مورد ساخت و ساز غیرقانونی نیز در محدوده میراث فرهنگی استان شناسایی شده است.

وی گفت: اهمیت حفظ میراث فرهنگی اعم از ملی و جهانی بر هیچ کس پوشیده نیست زیرا بناها و محوطه‌های تاریخی زبان خاموش تاریخ کهن این سرزمین هستند که می‌توانند فضای روشنی از گذشته تاریخی مردمان را به آیندگان ارائه کنند.

فرمانده یگان حفاظت میراث فرهنگی آذربایجان غربی اظهار داشت: این مناطق تاریخی که امروز زبان گویای تاریخ هستند، اهمیت به سزایی در کشف حقایق دوران گذشته دارند و به همین خاطر محوطه‌های تاریخی یکی از مناطق مورد علاقه باستان‌شناسان برای جست‌وجو در فرهنگ‌ها و آیین‌ها به شمار می‌رود به طوری که کاوش‌های باستان شناسی بدون حضور و تفحص در محوطه‌ها و بناهای تاریخی معنایی ندارد.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها