پاسخ به:اخبار حوادث 17 مرداد
سه شنبه 17 مرداد 1391 11:42 AM
دستگیری كلاهبرداران 9 میلیارد ریالی در كرمان
رئیس پلیس آگاهی فرماندهی انتظامی استان كرمان از شناسایی و دستگیری سه كلاهبردار به جرم جعل سند و كلاهبرداری 9 میلیارد ریالی در كرمان خبر داد.
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، منطقه کویر، سرهنگ هوشنگ پوررضا قلی، افزود: در پی ارجاع یك پرونده جعل و كلاهبرداری با موضوع فروش همزمان یك قطعه زمین به دو شخص و جعلی بودن مدارك یكی از مالكان، بررسی موضوع پرونده در دستور كار ماموران اداره مبارزه با جعل و كلاهبرداری این پلیس قرار گرفت.
وی یادآور شد: در تحقیقات و بررسی های به عمل آمده مشخص شد شخصی با نام مستعار حسینی، با همكاری دو متهم دیگر به صورت سازمان یافته و باندی، زمین هایی كه طی چند سال بدون استفاده بوده را شناسایی و با مشاركت دفترخانه اسناد رسمی و جعل قولنامه دستی و وكالت دفتری به فروش میرساندند.
رئیس پلیس آگاهی فرماندهی انتظامی استان كرمان تصریح كرد: در پی مشخص شدن این موضوع، شناسایی و دستگیری جاعلان در دستور كار پلیس قرار گرفت و مشخص شد كلاهبردار اصلی پرونده در خارج از استان ساكن است.
سرهنگ پوررضا قلی، بیان كرد: ماموران اداره مبارزه با جعل و كلاهبرداری این پلیس موفق شدند با انجام یكسری اقدامات اطلاعاتی و پلسی سردسته این باند را در سیستان و بلوچستان شناسایی و در عملیاتی غافلگیرانه دستگیر كنند.
رئیس پلیس آگاهی فرماندهی انتظامی استان كرمان، گفت: در پی این دستگیری و اعترافات متهم، دو همدست دیگر وی نیز شناسایی و در دو عملیات ضربتی جداگانه دستگیر شدند.
سرهنگ پوررضا قلی، خاطرنشان کرد: در تحقیقات به عمل آمده، اعضای این باند تاكنون به هفت فقره كلاهبرداری از طریق جعل مدارك و فروش زمین به مبلغ 9 میلیارد و 400 میلیون ریال اعتراف كردند و تحقیقات پلیس برای كشف سایر كلاهبرداری های احتمالی این باند ادامه دارد.
Irane aziz