اخبار حوادث 17 مرداد
سه شنبه 17 مرداد 1391 11:40 AM
زن جوان به خاطر نگرفتن دو ماه پول توجيبي درخواست طلاق كرد!
زني در دادگاه گفت: شوهرم بسيار خسيس است و با گذشت دو ماه از زندگي مشترك مان، ريالي را به عنوان پول توجيبي به من پرداخت نكرده و من نميتوانم اين وضع را تحمل كنم و خواهان جدايي هستم.
به گزارش خبرنگار حقوقي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، زن جواني در دادگاه خانواده حضور يافت و درخواست طلاق از شوهرش را به قاضي دادگاه ارائه كرد. زن جوان كه 24 سال داشت خطاب به قاضي گفت: دوماه از شروع زندگيمان ميگذرد و من به دليل خسيسبودن شوهرم ميخواهم از او جدا شوم، زيرا تحمل كردن شوهر خسيس برايم عذابآور است.
وي ادامه داد: در اين مدت كه از ازدواجمان گذشته، شوهرم هيچ پولي را به عنوان خرجي به من پرداخت نكرده است و من در اين مدت هيچ پولي نداشتم و هر زمان كه از ميخواستم به من پول بدهد، ميگفت هر چه مي خواهي، خودم برايت تهيه ميكنم، و نيازي نيست كه به تو پول بدهم.
زن جوان افزود: شوهرم قبل از ازدواج نيز خسيس بود اما متأسفانه خسيس بودنش را به حساب صرفه جويي در مخارج قبل از مراسم ازدواج مي دانستم، اما او حتي سختش است كه هزار تومان به من بدهد تا كيفم خالي نباشد.
وي با بيان اينكه «مردي كه بعد از گذشت دوماه از زندگي اينقدر خسيس است در آينده از گرسنگي هم بميرد حاضر نيست، غذايي تهيه كند، خاطر نشان كرد: از آينده خود واهمه دارم، زيرا مطمئنم اگر بچهدار شويم، شوهرم با خسيس بودنش، بچهام را ميكشد. نميخواهم فرزندم چنين پدري داشته باشد و خواهان طلاق هستم.
زن جوان در پاسخ به پرسش قاضي مبني بر اينكه شغل شوهرت چيست؟ گفت: شوهرم در مغازه پدرش كار ميكند، و از لحاظ مالي ميتواند نيازهاي من را برآورده كند، اما ميگويد كه من ولخرج هستم و ميخواهد من را تربيت كند. در حالي كه دوران نامزديمان، هيچگاه از او نخواستم كه من را به رستوران ببرد يا خرجهاي زيادي انجام دهد اما او لياقت صرفهجوييهاي من را ندارد بايد مهريه 500 سكهايام را پرداخت كند، تا متوجه شود دنيا دست كيست!
به گزارش ايسنا، قاضي از زن جوان خواست تحمل بيشتري در زندگي مشترك داشته باشد و با اين بهانهها زندگي اش را از بين نبرد همچنين به دليل عدم حضور مرد در دادگاه حكمي بر طلاق صادر نكرد.