0

طرز تهیه میرزا قاسمی با گردو

 
azadeh_69
azadeh_69
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : بهمن 1388 
تعداد پست ها : 649
محل سکونت : اصفهان

طرز تهیه میرزا قاسمی با گردو
چهارشنبه 5 آبان 1389  9:18 PM

طرز تهیه  میرزا قاسمی با گردو

بادنجان سه عدد
گردوي آسياب‌شده يك پيمانه
كره 100 گرم
سيرداغ سه قاشق غذاخوري
زردچوبه، فلفل و نمك به ميزان لازم
تخم‌مرغ دو عدد
سير دو حبه

 

 

طرز تهيه

بادنجان را كباب پز كرده و بعد از ساطوري‌ كردن با يك ليوان آب و دو حبه سير مي‌گذاريم خوب بپزد. سپس گردو را جداگانه تفت داده و به بادنجان اضافه مي‌كنيم. بادنجان و گردو بايد به روغن بيفتد، سپس گوجه‌فرنگي‌ها را نگيني كرده و با كره و سيرداغ تفت مي‌دهيم و با ادويه‌ها به مواد بالا اضافه مي‌كنيم. بايد حرارت ملايم باشد تا كاملا گوجه‌فرنگي‌ها و بادنجان له شود. تخم‌مرغ‌ها را جداگانه نيمرو كرده و روي ميرزاقاسمي آماده شده مي‌گذاريم.

پل ارتباطی:     azadeh_mail@yahoo.com 

 

             
       هرگز بر روی زمین با ناز راه مرو که تو نمی توانی زمین را بشکافی و قامتت به بلندی کوه ها نخواهید رسید.

    قران کریم         

 

 

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها