0

hamed_yurdum روی صندلی داغ!!!

hamed_yurdum
hamed_yurdum
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 35378

پاسخ به:hamed_yurdum روی صندلی داغ!!!
سه شنبه 17 مرداد 1391  6:12 PM

نقل قول bivafa

سلام دوست گرامی طاعات و عبادات قبول

1-آیا تا به اینجای کار صندلی داغ اونطور که فکر میکردید بوده ؟ آِیا آن چیزی که زمان زدن گزینه ی "تشکر" برای شرکت در صندلی داغ در ذهن داشتید با الان یکی بوده است؟ اگر نه بفرمایید چه تفاوتی با ذهنیتتون داشته؟

2- چی شده که یکهو تعداد زیادی از فعالان راسخونی از یک شهر نسبتاً کوچیک در نقطه ای غربی کشور که نامش سولدوز است، سر در آوردند!!؟  جالب اینجاست که بنده در این مدت فعالیتم در سایت حتی یک کاربر از مرکز استان شما یعنی ارومیه که قاعدتاً جمعیت بیشتری دارد ندیدم!!  آیا مثلاً مرفه بودن و عدم نیاز به کار کردن(با توجه به وجود منبع درآمد از کشاورزی)باعث شده که دوستان سولدوزی حضورشون فعالتر باشه؟

3- شروع کننده ی سلسله حضور سولدوزیان در راسخون به واسطه چه کاربری بود؟ 

4- چه شد که همه دوستان سولدوزی علاقه مند به راسخون و کلاً اینترنت شدند؟ آخه مثلاً منم راسخون رو به خیلی از دوستانم معرفی کردم اما با وجود علاقه به راسخون تابحال هیچکدام فعالیت چشم گیر و مستمری نداشته اند!(فکر کتم این سوال یکم شبیه سوال 2 شد! اما هدفم از پرسیدن هر کدام فرق میکرد)

5- به نظر شما حس ناسیوتالیستی خوبه یا بد؟ اگه خوبه چرا؟ اگه بد هست چرا؟

+یه جمله در گوشی : فکر کنم صندلی داغ یکم حواستون رو از تالارتون پرت کرده! آخه یه پستی در صندوق پیشنهادات گذاشتم ظاهراً هنوز نخوندینشwink

با سلام و تشکر وهمچنین قبولی طاعات و عبادات

1_در کل خوب بوده.راضیم.

_2فعالیت ما در راسخون ربطی به محصولات کشاورزی و در امد اقتصادی ندارد فقط یه حسه خاص و علاقه ای  در ما هست که شاید بتوانیم خدمت کوچکی در فضای مجازی به ملت خودمون انجام دهیم بنده در بیرون از فضای نت هم کارهای فرهنگی وتبلیغات  مذهبی دینی انجام میدهم .همچنین بارها گفتم پرمحتوا وسالم بودن فضای راسخون باعث فعالیت ما در این سایت است. در ضمن مسولین سایت هم با ما همکاری خوبه داشته و خدارو شکر مشکلی تا حالا نداشتیم و نخواهیم داشت.

در دیگر شهرهای کشورمان  شاید خوب تبلیغ نشده سایت راسخون،اگر برا سولدوزیا امکاناتی داده شود جهت تبلیغ سایت حتما کارهای ارزشمندی دیگری برا سایت انجام خواهیم داد

.

3_دوست صمیمیم و برترین کاربر سایت mehdi0014

سوال 4 رو در 2 بخش جواب میدم :

_1اینکه بیش از 100 کاربر سایت راسخون از سولدوز هست  و 4_5 تا از این کاربرا مدیر هستن برا ما و خاک سولدوز افتخاره .در خارج از فضای مجازی هم  مردم شهید پرور سولدوز کارهای ارزشمندی در زمینه های فرهنگی ملی دینی و مذهبی انجام دادند چه در اوایل انقلاب ،چه در دوران دفاع مقدس و همین الان هم به کار خود ادامه میدهند،پس حتما یه استعدادهایی اینجا هست...

2_  مشهورترين و پرطرفدارترين شبكه اطلاع رساني در جهان امروز  اینترنت است.عصر ،عصر ارتباطات ،همه باید نحوه درست استفاده کردن از اینترنت بلد باشن ...سولدوزیا هم که بلدن wink

_5تکرار میکنم که ادم سیاسی نیستم یعنی خوشم نمیاد ولی نباید همه چیرو در کشورمان  با مسائل ناسيوناليستي دخالت داد...

پل ارتباطی :  daniz_0443@yahoo.com

تشکرات از این پست
nargese_montazer mehdi0014 ahad_7200 reza_vandy javid1000 ahmad_8650 alizare1 labeik_ya_khameneei bivafa khodavandi
دسترسی سریع به انجمن ها