0

عفو قاتل به احترام ماه مبارك رمضان

samsam
samsam
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 50672

عفو قاتل به احترام ماه مبارك رمضان
جمعه 13 مرداد 1391  12:46 PM

اعضاي خانواده‌اي به احترام ماه مبارك رمضان قاتل فرزندشان را بخشيدند و واقعه‌اي شيرين و به يادماندني را رقم زدند. متهم پرونده كه داريوش نام دارد هشت سال پيش در هواخواهي از دامادشان، دوست خود را با ضربه چاقو به قتل رسانده بود.

عصر روز بيست‌ونهم خرداد سال 83، مسئولان بيمارستان امام حسين (ع) پليس تهران را از ماجراي قتل پسر جواني با خبر كردند.در نخستين شاخه از تحقيقات جنايي در بيمارستان، مادر مقتول گفت: ساعت 5 بعد از ظهر پسرم حميد در حالي كه خون تمام بدنش را گرفته بود با موتورش به خانه آمد. ما كه با ديدن لباس‌هاي خون آلودش وحشت كرده بوديم موضوع را پرسيديم. حميد با جملاتي بريده گفت: دقايقي پيش وقتي به سراغ دوستانم در پارك رفتم محسن و داريوش همراه تعدادي ديگر از دوستانش مشغول تخته بازي بودند. من به آنها اعتراض كردم و با پا اسباب قمار آنها را به هم ريختم. بعد از آن محسن با من درگير شد و داريوش به كمك او آمد.وقتي درگيري ما تمام شد سوار موتورم شدم و حركت كردم كه ناگهان داريوش با كارد قصابي دو ضربه به پشت من زد و فرار كرد. مادر مقتول ادامه داد: پسرم وقتي حرفش تمام شد نقش بر زمين شد و ما بسرعت او را به بيمارستان رسانديم، اما فرزندم جان باخت.

در حالي كه تحقيقات اوليه نشان مي‌داد مقتول با چاقوي داريوش به قتل رسيده سر انجام كارآگاهان پس از 18 ماه تلاش، مخفيگاه متهم را در يكي از شهرهاي اطراف تهران شناسايي كردند. پليس سوم آذر 84 قاتل را همراه يك قبضه اسلحه كمري و دو خشاب فشنگ جنگي در مخفيگاهش دستگير و براي تحقيقات به پليس آگاهي منتقل كرد.

داريوش در نخستين بازجويي‌ها ضمن اظهار پشيماني از جنايت با اعتراف به قتل حميد به بازپرس پرونده گفت: مقتول از چندي پيش با محسن اختلاف داشت. روز حادثه من همراه تعدادي از دوستانم و محسن مشغول تخته بازي بوديم كه حميد از راه رسيد. بعد از لحظاتي مقتول با محسن به خاطر اختلافات قبلي درگير شد. او به محسن فحاشي كرد و از آنجا كه محسن داماد ما بود، حرف‌هاي ركيك او خيلي به من بر خورد و من بشدت عصباني شدم. من براي درگيري به سراغ مقتول رفتم كه دوستان با ميانجيگري نزاع را پايان دادند. بعد از اين من به او فحش دادم كه حميد آجر به سويم پرت كرد و سوار موتورش شد. من هم نتوانستم خودم را كنترل كنم و او را دنبال كردم و با كارد قصابي كه داشتم دو ضربه به كمرش زدم. با تكميل شدن پرونده، متهم در شعبه 71 دادگاه كيفري استان محاكمه شد. هيات قضايي پس از شنيدن دفاعيات متهم و وكيل مدافعش وي را با اكثريت آرا به قصاص محكوم كردند. راي دادگاه بعد از تائيد در شعبه 27 ديوان عالي كشور براي سير مراحل اجراي حكم به شعبه اجراي احكام دادسراي جنايي فرستاده شد. از آنجا كه از صدور راي دادگاه زمان زيادي گذشته بود اولياي دم مقتول براي تعيين تكليف پرونده به شعبه دعوت شدند. بعد از حضور دو خانواده، تيم صلح و سازش با تشكيل جلسات متعددي تلاش كرد رضايت اولياي دم را براي متهم بگيرد و سرانجام اين خانواده بدون هيچ چشمداشتي به احترام ماه مبارك رمضان رضايت دادند.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها