0

شمس: گل‌های بچه‌گانه‌ای از اسپانیا دریافت کردیم

alirezabahary
alirezabahary
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 560

دوشنبه 3 آبان 1389  8:09 AM

خبرگزاري فارس: سرمربي تيم ملي فوتسال گفت: از نظر فني با اسپانيا برابري مي‌کرديم؛ اما گل‌هاي بچه‌گانه‌اي دريافت کرديم که بايد اين نقيصه را برطرف کنيم.

به گزارش خبرگزاری فارس، حسین شمس پیش از سفر به برزیل وعده کرده بود که تیمش برای سومین بار به فینال گرندپریکس راه پیدا خواهد کرد.

شاگردانش برای رسیدن به این مهم، تیم‌های روسیه،‌ گواتمالا، پرتغال و آرژانتین را نیز شکست داده و برابر اسپانیا تیم دوم رنکینگ فیفا نیز در نیمه اول به پیروزی رسیدند؛ اما برای رسیدن به قول سرمربی تیم ملی، فوتسالی‌ها یک نیمه کم آوردند.

آنها برد سه بر یک نیمه اول را با شکست شش بر چهار عوض کردند تا از راهیابی به دیدار نهایی و مصاف دوباره با برزیل محروم شوند.

تیم شمس امشب برای کسب عنوان سومی جام‌جهانی کوچک برابر پاراگوئه قرار می‌گیرد.

برابر تیمی که به گفته سرمربی تیم ملی، قدرت جدید فوتسال دنیاست.

حرف‌های حسین شمس یش از این مسابقه را با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس بخوانید:

* چرا نتوانستید برد نیمه اول را تا پایان نیمه دوم حفظ کنید؟

شروع بازی برای ما بسیار عالی بود و ابتدا دو بر صفر پیش افتادیم. در ادامه یک گل خوردیم؛ اما با به ثمر رساندن یک گل دیگر، نیمه اول را سه بر یک به پایان رساندیم. در رختکن بچه‌ها هم‌قسم شدند که دیگر گلی دریافت نکنند و تمام راه‌های حمله را برای تیم مقابل بسته بودیم؛ ولی با شروع بازی، آنها سه گل به ثمر رساندند که دو تای آن از راه دور بود و شیرازه تیم از هم پاشید. در واقع سه گل بچه‌گانه دریافت کردیم.

* در واقع از عملکرد گلر و بازیکنان دفاعی در این بازی راضی نیستید؟

هم بازیکنان و هم گلر، همه در آن نقش داشتند؛ اما دیدار با اسپانیا یکی از روزهای بد مصطفی نظری بود. بعد از دریافت این سه گل، عقب افتادیم و با وجود تلاش بسیار زیادی که داشتیم داور پرتغالی پنالتی تیم ما که روی جواد اصغری‌مقدم رخ داده بود را نگرفت و درنهایت نتیجه شش بر چهار برابر اسپانیا رقم خورد.

* با این اوصاف از عملکرد شاگردان‌تان راضی نیستید؟

از نظر فنی تیم ما با اسپانیا برابری‌ می‌کرد؛ اما تمرکز آنها روی بازی بیشتر از ما بود. همان‌طور که گفتم گل‌هایی که دریافت کردیم بسیار بچه‌گانه بود و باید تلاش کنیم در دو سال باقی‌مانده تا جام‌جهانی، این نقایص را برطرف کنیم. باید این را یاد بگیریم که وقتی دو گل از حریف پیش‌ می‌افتیم به همین راحتی آن را نباید از دست دهیم. باز هم شرمندگی خودم را بابت این اتفاق و خلف وعده‌ای که به خاطر نرسیدن به فینال گرندپریکس رخ داد، اعلام می‌کنم. دلم می‌خواست قولم در برزیل و فینالیست شدن دوباره عملی می‌شد.

* با شکست پاراگوئه هم یکی از عناوین را به خود اختصاص خواهید داد. بازی امروز را چطور می‌بینید؟

آنها هم تیم بسیار خوبی هستند که در نیمه‌‌نهایی مستحق شکست برابر برزیل نبودند؛ اما به خاطر شرایط میزبانی تیم مقابل، داوری و حضور نزدیک به شش هزار تماشاگر برزیلی در سالن، مغلوب این تیم شدند. پاراگوئه قدرت جدید فوتسال دنیاست؛ ولی ما امیدوار هستیم با شکست این تیم حداقل به مقام سومی رقابت‌ها دست پیدا کنیم.

* حرف‌ ناگفته‌ای باقی مانده؟

باید به مسافت طولانی که از هتل تا سالن مسابقه طی می‌کنیم، اشاره کنم. این شرایط برای اغلب تیم‌ها وجود داشت و برابر بود؛ اما میزبان قول داده سال آینده مسابقات را در شهری برگزار کند که تیم‌ها مجبور به طی مسافتی 70 کیلومتری نباشند. این مسئله همه تیم‌ها را خسته کرد. همچنین بایستی فاصله بین بازی‌ها را بیشتر کرد تا یک تیم در هفت روز، شش بازی انجام ندهد. به این شکل کیفیت بازی‌ها هم بالا می‌رود.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها