0

qolameali روی صندلی داغ!!!

bivafa
bivafa
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 1735

پاسخ به:qolameali روی صندلی داغ!!!
جمعه 13 مرداد 1391  1:44 AM

نقل قول qolameali
نقل قول bivafa
سلام و تشکر بابت پاسخگوییتون

اما یه انتقادی دارم که شما هم مثل من نصف بیشتر سوالات رو میپیچونید!!!

در پاسخ به جناب قدرت هم دیدم که از تمام سوالات حاشیه رفتید و به اصطلاح خواستید با طنز پاسخ دقیق و واقعی را ندهید و منحرف کنید!

یه پیشنهادی به تمامی دوستان شرکت کننده دارم : از آنجایی که پاسخگویی به سوالات اختیاری است خواهشمند است اگر نمیخواهید به سوالی جواب بدهید یا رک بگویید و یا بی تفاوت کنار آن بگذرید!

جناب غلام علی با کمال احترام باید بگویم از نحوه ی پاسخگوییتان بهم برخورد و اگه میگفتید تمایلی به جواب دادن دارم و یا جای اون شماره از سوالات را خالی میگذاشتید خیلی بهتر بود!

نمونه : سوال 1 

درمورد سوالات سایر کاربران این حاشیه روی بیشتر بود!

باز هم میگویم توصیه برادرانه بود برای داغ شدن بیشتر صندلی داغتان که شما هم اکنون هم میزبان آن هستید و هم میهمان.

سپاسگزار

.................................................

سلام به شما مدیر محترم

از قدیم تا حالا گفتن " چیزی که عوض داره گله نداره " ، با این تفاوت که شما سؤالی که نمی خواستید جواب بدهید را  رک و پوست کنده می گفتید...! ولی بنده با شوخی و طنز این کار رو انجام می دهم.

در قوانین صندلی داغ قسمت مربوط به میهمان هم آمده : " [ میهمان ] در نوع پاسخگویی به سئوالات مختار است(طنز، کنایه، رک و پوست کنده و ...). " که تفاوت بین خودمون رو هم عرض کردم.

پس انتقادتون نابجاست...!

سلام و عرض ادب و احترام

بله عرایض شما طبق قوانین متین و صحیح است.

اما یه سری قوانین نانوشته وجود دارد که برمیگرده به احترامات متقابل هست. بنده تا جایی که از لحاظ خطوط قرمزم و حالت عرفی و عمومیت اجازه داشتم جواب میدادم. اگر چیزی رو چواب نمیدادم بخاطر این بود که یکی از موارد فوق نقض میشد . اما مثلاً اینکه پرسیدم برنامه تابستونتون چیه این فکر نکنم در هیچ جا خارج از عرف و خظوط قرمز باشه!!!

باز هم تاکید میکنم سخن شما بر پایه قوانین صحیح است ، اما بر پایه احترامات و مرام و معرفت که چیزهای نانوشته ای است به نظرم بهتر بود که اینگونه سوالات را که مشکل خاصی نداشتند جواب میدادید! زیادی در برخی سوالات محافظه کارانه و محتاطانه جواب دادیدwink

موفق باشید

bivafa_rasekhoon@yahoo.com

تشکرات از این پست
qodrat qolameali
دسترسی سریع به انجمن ها