0

qolameali روی صندلی داغ!!!

bivafa
bivafa
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 1735

پاسخ به:qolameali روی صندلی داغ!!!
پنج شنبه 12 مرداد 1391  3:18 PM

نقل قول qolameali
نقل قول bivafa

سلام به مهمان و میزبان گرامی!

1-تابستان چگونه وقت خود را میگذرانید؟ آیا برنامه و یا کار خاصی دارید؟

2-انتقادتون نسبت به بنده چیست؟

3-در اینترنت آیا به غیر از راسخون سایت دیگری است که پاتوقتون باشه؟

4-چقدر به زندگی و آینده تون امید دارید؟

5-بهترین کتابی که تابحال خواندید چه بوده؟

سپاسگزار

...........................................

سلام به مدیر گرامیsmiley

1. می تونم چند تا از برنامه هایی که پیش رو دارم را خدمتتون عرض کنم : سفر به صحرای بزرگ آفریقا ، کشف موجودات ناشناخته در جنگل های آمازون ، رفتن به عمق هزار کیلومتری اقیانوس اطلس و... .

2. انتقادم اینه که خیلی انتقاد می کنید...!laugh

3. خیر ، سایتی که خیلی بهش سر می زنم راسخون می باشد.

4. شیطان رانده شده که می خواهد ما انسان ها رو نسبت به آینده نا امید کند ولی با توکل بر خدا انشالله همه ی ما آینده خوبی خواهیم داشت.

5. بهترین کتاب قرآن است ، ولی از بین کتاب های نوشته شده توسط خلق خدا کتاب " شیعه پاسخ می گوید " از آیت الله العظمی مکارم شیرازی(مدظله) را خیلی دوست می دارم.

بنده هم از شما سپاسگزارم.

سلام و تشکر بابت پاسخگوییتون

اما یه انتقادی دارم که شما هم مثل من نصف بیشتر سوالات رو میپیچونید!!!

در پاسخ به جناب قدرت هم دیدم که از تمام سوالات حاشیه رفتید و به اصطلاح خواستید با طنز پاسخ دقیق و واقعی را ندهید و منحرف کنید!

یه پیشنهادی به تمامی دوستان شرکت کننده دارم : از آنجایی که پاسخگویی به سوالات اختیاری است خواهشمند است اگر نمیخواهید به سوالی جواب بدهید یا رک بگویید و یا بی تفاوت کنار آن بگذرید!

جناب غلام علی با کمال احترام باید بگویم از نحوه ی پاسخگوییتان بهم برخورد و اگه میگفتید تمایلی به جواب دادن دارم و یا جای اون شماره از سوالات را خالی میگذاشتید خیلی بهتر بود!

نمونه : سوال 1 

درمورد سوالات سایر کاربران این حاشیه روی بیشتر بود!

باز هم میگویم توصیه برادرانه بود برای داغ شدن بیشتر صندلی داغتان که شما هم اکنون هم میزبان آن هستید و هم میهمان.

سپاسگزار

bivafa_rasekhoon@yahoo.com

تشکرات از این پست
qolameali
دسترسی سریع به انجمن ها