پاسخ به:qolameali روی صندلی داغ!!!
یک شنبه 8 مرداد 1391 7:23 PM
با سلام خدمت شما
1-نظر شما در مورد انتخابی بودن جوایز کاربران برتر چیست؟ و اینکه به نظر شما چرا جوایز انتخاب نیست؟ یا نمیشه؟
2-به نظر شما چرا قیمت ریالی محصولات کاهش پیدا نمی کند؟
3-اینکه می فرمایید تغییر نگرش از کمیت به کیفیت، این کار رو چه طور باید صورت داد؟ نقش مسئولین در این مورد چیه؟
4-اگر قرار باشه عملکرد خودتون در راسخون رو مورد نقد قرار بدید،میشه دو مورد رو بفرمایید؟
5-ضمنا در مورد سوال "دو روز دیگر زنده نیستید" هم ممنون می شم پاسخ بدید.
با احترام
...............................................................
سلام مجدد خدمت شما
1. انتخابی بودن بالأخره به کاربر این امکان رو میده که در بین جوایزی که هست هر کدوم رو که دوست داشت به عنوان جایزه ی خودش مشخص کنه ، و این اتفاق در ماه قبلی افتاد ولی اینکه چرا این ماه انتخابی نیست باید بگم که صلاح سایت راسخون را مسئولین دانند.
2. چون می خواهند راه پول خرج کردن را به ما بیاموزند...!
3. به یاد سؤال های خبرنگاری افتادم...! راه حلش اینه که مسئولین سایت برای انجمن یک قانون با ضمانت اجرای مناسب وضع کنند. البته مدیر ارشد انجمن ها قوانینی را وضع کرده اند که نکات بسیار خوبی را در آن ذکر کرده اند ولی حیف که ضمانت اجرا ندارد و باید مثلا پست های پی در پی و با تعداد بالا( کپی پیستی) با همکاری مدیران تالار ها (هر کدام در تالار تحت مدیریتشان) حذف شوند.
4. این کار را باید دیگران انجام دهند.
5. جواب دادم که...! بعد از این که در این فرصت اندک از کسانی که می دانم طلب حلالیت کردم ، امید به بخشش پروردگار عالمیان دارم.
گر نگه دار من آن است که من می دانم شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد