0

با شناسنامه دومم ازدواج كردم

samsam
samsam
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 50672

با شناسنامه دومم ازدواج كردم
جمعه 6 مرداد 1391  1:59 PM

اگر چه چند سالي از پايان همكاري او با تيم ملي واليبال مي‌گذرد، اما همچنان يكي از چهره‌هاي مطرح واليبال و حتي ورزش ايران محسوب مي‌شود، چون كمتر اتفاق مي‌افتد تيم ملي بازي داشته باشد و يادي از بازي‌هاي خوب اين بازيكن نشود و اين‌گونه جايش را در تيم ملي خالي ببينند.

محمد تركاشوند در زمان بازي نقش مهمي در موفقيت‌هاي تيم ملي داشت و به نظر مي‌رسد او براي خانواده‌اش هم جايگاه مهمي دارد، چون قبل از اين‌كه به دنيا بيايد براي او شناسنامه گرفته بودند آن هم به نام پدربزرگش! محمد تركاشوند در شهرستان كنگاور از استان كرمانشاه متولد شد. 5 بهمن 1357 تاريخي است كه زمان تولد او را در شناسنامه‌اش نشان مي‌دهد. اگرچه اين شناسنامه واقعي نيست و دستخوش تغييراتي شده است. تركاشوند در اين زمينه توضيح مي‌دهد: من 12 فروردين 1355 به دنيا آمدم، اما پدربزرگم چند ماه زودتر از تولدم براي من شناسنامه گرفته بود. يعني تاريخ 5 بهمن 1354 تاريخ تولد من ثبت شده بود، ضمن اين‌كه در اين شناسنامه به جاي نام پدرم كه محمدحسن است، نام پدربزرگم يعني سهراب به عنوان نام پدر ثبت شده بود كه البته پدرم بعدها براي درست‌كردن آن اقدام كرد. در هر صورت من با اين شناسنامه زندگي مي‌كردم تا اين‌كه وقتي 18 ساله بودم براي تيم ملي جوانان و شركت در رقابت‌هاي زير گروه جهاني واليبال انتخاب شدم، اما چون سنم براي اين رده سني بالا بود به درخواست فدراسيون سال تولدم را دو سال كم‌ كردم و با صغر سني وارد تيم جوانان شدم.

اين‌گونه شد كه شناسنامه‌ دوم گرفتم كه تاريخ 5 بهمن 57 به عنوان تاريخ تولد در آن ثبت شد. من با شناسنامه دومم زندگي مي‌كنم و با همين شناسنامه هم ازدواج كردم. من دو سال از هم‌سن و سال‌هاي خودم كوچك‌ترم و اين جالب‌ترين اتفاق زندگي من است. 

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها