0

پاسخگویی به مشکلات کامپیوتری و نرم افزاری شما

samsam
samsam
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 50672

پاسخ به:پاسخگویی به مشکلات کامپیوتری و نرم افزاری شما
چهارشنبه 23 مهر 1393  10:57 AM

نقل قول aliebrahimi78

سلام خدمت دوستان عزیز.
من وقتی بازی PES 2014 رو نصب می کنم با وجود این که سیستم مورد نیاز رو دارم بازی حرکت اهسته انجام میشه  و در حین بازی گیر می کنه. یه بار بازی رو پاک و از اول نصب کردم بعد این error رو داد.

خودم فک می کنم به خاطر ویندوزم(8.1) هست که اصلی نیست و فک می کنم اگه 7 نصب کنم بهتر باشه.
در ضمن همه نرم افزار های مورد نیاز هم نصب کردم.
اینم مشخصات کامپیوترم:

خواهشا کمکم کنید.
در ضمن فیفا هم همینطوره.
ممنون

با سلام

در اکثر مواقع این ارور بخاطر مخرب شناخته شدن فایل rld.dll که به کرک مرتبط هست توسط آنتی ویروس یا برنامه امنیتی شماست .

بهترین راه برای حل مشکل شناساندن این فایل به آنتی ویروس شماست که اینکار در هر آنتی ویروسی روشش متفاوت هست .

یا می تونید زمانی که بازی رو نصب می کنید آنتی ویروس رو غیر فعال کنید و سپس کرک رو بریزید .

چنانچه آنتی ویروس یا نرم افزار امنیتی نصب نکردید و این ارور می گیرید ، میتونه بخاطر فعالیت برنامه امنیتی خود ویندوز باشه . که در مسیر Control Panel\System and Security\Windows Firewall می تونید تنظیمات مرتبط رو انجام بدید و آنتی ویروس خود ویندوز رو غیرفعال کنید که البته در ویندوز 8 و 8.1 بیشتر شایع هست .

چهار راه برای رسیدن به آرامش:
1.نگاه کردن به عقب و تشکر از خدا  2.نگاه کردن به جلو و اعتماد به خدا  3.نگاه کردن به اطراف و خدمت به خدا  4.نگاه کردن به درون و پیدا کردن خدا

پل ارتباطی : samsamdragon@gmail.com

تالارهای تحت مدیریت :

مطالب عمومی کامپیوتراخبار و تکنولوژی های جدیدسیستم های عاملنرم افزارسخت افزارشبکه

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها