پاسخ به:در نسخه جدید سایت جای چه مواردی خالی است؟ چه پیشنهادی دارید؟
سه شنبه 21 شهریور 1391 2:15 AM
اول که رنگش عوض میشد الآن نمیشه ،اول جستوجو داشت الآن نداره، حالا هم که مسابقه داره روی صفحه اصلی نیست توی لینک های اصلیه، نظر سنجی هاتونم که دیر به دیر عوض می کنید
شما بجای اینکه سایت رو بهتر بکنید بیشتر......
بابا رسیدگی کنید برای همین که سایت های مختلف می نویسند راسخون در حال نابودی
--------------------
کاربر گرامی سلام.
نمیدونم تا چه اندازه در جریان سیر تحولات این یکی دو ماهه اخیر سایت بوده اید، اما اگر در جریان کامل نیستید باید عرض کنم که اوایل مرداد ماه سایت راسخون دچار تغییرات زیاد سخت افزاری و نرم افزاری شد ،در حالیکه طبق گفته ی مسئولان سایت این تنها بخش اول از تغییر تحولات مثبت سایت میباشد.حال با گذشت یک ماه و خورده ای کلی از مشکلاتی که در ابتدای تغییر سایت بوجود آمده بود برطرف شده و طبق قول مساعد مسئولان در آینده ای نزدیک امکانات جدید هم رونمایی میشود و تمامی مشکلات فعلی به پایان خواهند رسید. بنابراین صبر پیشه کنید.
در مورد اون جمله ی آخر که با رنگ دیگر نوشته اید اگر امکان دارد بفرمایید کجا همچین حرفی نوشته؟ تا جایی که بنده اطلاع دارم تنها یکبار یک همچین حرفی توسط یکی از خبرگزاری ها منتشر شد که در همان زمان انتشار بلافاصله توسط مسئولین ذی صلاح پاسخ داده شد.اگر در اینباره بفرمایید منبع این حرفتان کجا بوده بنده توضیحات کامل ارائه میکنم تا متوجه شوید مشکل حادی وجود ندارد و الحمدالله کارها در حال پیشرفت است.
bivafa_rasekhoon@yahoo.com