سلام و تشکر از همه دوستان
در طی این مدتی که در راسخون هستم گاهی موردی به ذهنم می رسید و در تایپیک روابط عمومی مطرح می کردم و همیشه وعده نسخه جدید را می شنیدم
امروز رفتم و تمام پست هایم در روابط عمومی را خواندم. برخی نکات جدید هم به ذهنم رسید. چکیده پیشنهادات و انتقادات را اینجا می آورم که البته الزاما مربوط به نسخه جدید نیست. کلا موارد را گفته ام!
-
برنامه نویس محترم سایت ترتیبی اتخاذ نمایند که تمام مقالات ارسالی قابل مشاهده باشد، نه فقط 20 مقاله آخر. البته فعلا که بخش مقاله فعال نیست و حتی امکان دسترسی به مقالات از محیط کاربری کلا ممکن نیست
-
قبلا در محیط کاربری پست های ارسالی انجمن هم قابل دسترسی بود که معلوم نیست چرا غیرفعال شده است.
-
گذاشتن بخشی برای امتیازات اهدایی. گاهی کاربری بعد از مدتها مراجعه و مشاهده می کند که امتیازی به او اهدا شده است ولی مشخص نیست از کجا و به چه علت؟
-
بهتر است مشاوره ها از طریق محیط کاربری هم قابل دسترس باشند . چون ممکن است شخصی کد مشاوره خود را مفقود کند
-
در نسخه جدید سایت در بخش مشاوره اگر پاسخ مشاوره داده شده باشد لینک صفحه پاسخ آن هم به صورت ناقص نشان داده می شود . بهتر است به جای لینک پاسخ ، پاسخ نشان داده شود
-
در مورد نمایشکاه هایی که راسخون در آن شرکت می کند اطلاع رسانی صورت بگیرد مثلاً الان نمایشگاه قرآن اصفهان گشایش یافته ولی من نمی دانم راسخون شرکت کرده است یا خیر؟
-
راسخون برگزاری نمایشگاه های خود را واگذار کرده است و در غرفه مربوطه فقط پوستر می فروشند و بروشور می دهند. من دفعه قبل از مسئول غرفه سوال کردم. طرف اصلاً تو باغ نبود جواب سربالا می داد. بهتر است در نمایشگاه ها بچه های روابط عمومی با اعلام قبلی هم حاضر باشند
-
امکان ارسال پیام شخصی برای دیگر کاربران یا حداقل برای مدیران امکانی بود که قولش را دادند ولی هنوز عملی نشده است.
-
امکان جستجوی مطالب یک کاربر خاص در انجمن ها را فراهم کنید. البته این برای خود کاربر هم مفید است چون گاهی دنبال یک مطلبی که قبلا گذاشته ایم باید صفحات زیادی را بگردیم.
-
در مورد کاربرانی که در چند تالار برگزیده می شوند به جای 200 امتیاز ، تدبیر بهتری اندیشیده شود
-
در مورد تغییر ایمیل خیلی از دوستان بارها مشکل داشته اند و راسخون همیشه وعده می داده است. البته من به شخصه مشکلی ندارم ولی درخواست ها زیاد است . باید با رعایت مسائل امنیتی چاره ای اندیشیده شود
-
کاربران برتر در یک بخش مجزا قرار بگیرند و منسجم تر شوند. مثلا اگر الان بخواهیم به کاربران برتر پارسال دسترسی داشته باشیم به این راحتی ها میسر نیست
-
امکان حذف پست فراهم شود. (البته ما حالا که ویرایش هم نمی توانیم بکنیم، چه برسد به حذف!!)
-
مسابقاتی که به صورت چهار گزینه ای نبوده اند همیشه معترضانی داشته است و البته بعضی از آنها هم به حق بوده است. پیشنهاد می کنم بخش رسیدگی به اعتراضات هم راه اندازی شود و برندگان هم به تا رسیدگی به اعتراضات قطعی نباشند
-
پیشنهاد می کنم در جوایز اعطایی به کاربران برتر ، کارت هدیه را در اولویت قرار دهید. البته به نظر خودم اعتبار اهدایی (برای خرید از فروشگاه) خیلی بهتر بود که با آن موافقت نشد
-
در بخش محیط کاربری با کلیک بر روی تعداد برنده شدن ، مسابقاتی که در آنها برنده شده ایم نشان داده شود
-
بخش مسابقات مجددا فعال شود و البته بهتر است در صفحه اول هم قرار بگیرد. در مورد مسابقات امتیاز اهدایی خیلی کم است. به نظر من بهتر است جدا از 5 امتیاز شرکت در مسابقه ، 20 امتیاز هم برای پاسخ صحیح منظور شود.
-
مشکل لینک های شکسته که در روابط عمومی به آن اشاره داشتم حل شود. چون هر چه پیش برویم اگر بخواهیم به صورت قبل برگردیم هم لینک های فعلی مان می شکند و هر روز این لینک ها بیشتر می شود. البته می توان دسترسی از طریق هر دو آدرس را هم مهیا کرد
-
در گذشته رنگ صفحات تغییر می کرد و برای خودش تنوعی بود. به نظر من بهتر بود چون کسل کننده نبود!
ممنون