پاسخ به:در نسخه جدید سایت جای چه مواردی خالی است؟ چه پیشنهادی دارید؟
شنبه 7 مرداد 1391 2:01 PM
نقل قول mehdi0014
با سلام خدمت شما
پس این را هم قبول دارید که امتیاز کیلویی اگر نگیم تنها دلیل پایین نیامدن قیمت ریالی محصولات است حداقل یکی از دلایل اصلی است؟ و با امتیاز کیلویی ارزش امتیاز پایین امده است؟
در مورد جستجوی انجمن، که باید خدمت شما بگویم ما اصلا جستجوی اختصاصی برای انجمن نداریم . فقط در جستجوی پرتال یه گزینه هست به نام جستجو در انجمن. که اگر حتی یه بار با این گزینه کار کرده باشید متوجه می شوید چه نوع نتایجی برای شما می آورد. و اینکه در حال حاضر چه نوع جستجویی برای انجمن مورد نیاز است.
کاربری با مراحعه به انجمن قصد دارد کشاورزی، دامپروری یا مواردی از این دست را از یاد بگیرد.قاعدتا با این انبوده پست های ارسالی مواجه است،ارسال مقاله، عنوان مقاله ،دسته بندی مقاله و جستجوی انجمن باید به گونه ای باشد تا به نیاز این کاربر پاسخ دهد.نه به این شکل که کاربر بیاد هی انجمن و تالارهارو بالا پایین کنه وقت بزاره حالا بعد از مدتی معلوم نباشه به اطلاعاتی که می خواد دست پیدا می کنه یا نه.
در مورد مطالبی که به صورت انبوه ان هم در قالب عنوان های کلی مانند اخبار دانشگاهی، اخبار حوزه دین و اندیشه و اخبار قرانی ارسال می شود.باید متذکر شد که این عنوان ها کلی است و عنوان خود خبر در ان موجود نیست و محتوای خبر از دید بیننده پنهان می ماند. چه این مطالب در گوگل جستجو شود. و چه در انجمن.
با تشکر
با سلام
خب برادر من من هم تقریبا همین را می گم امتیازات را تفکیک کنند،بیان به کپی پیست ها 1 امتیاز بدهند به کیفی ها مثلا 20، این مشکل خود به خود حل می شود
جستجوی انجمن ها تا آنجایی که من کار کرده ام بسیار دقیق هست، حالا می توان امکانات جدیدی هم به آن اضافه کرد
در مورد اخبار هم ، کاربر می آید اخبار قرآنی آن روز را بخواند نه این که دنبال مطلبی باشد، با ورود به تاپیک اخبار کلیه اخبار به روز را می تواند در مورد قرآن بخواند و آگاه باشد، منظور شما را متوجه نشدم از عنوان، یعنی می گویید اخبار در یک تاپیک قرار نگیرند و هر خبر یک تاپیک جداگانه باشد،که این هم مشکلش خیلی زیادتر هست و به آشفتگی تالار ها می انجامد، قرار دادن اخبار در یک تاپیک با هماهنگی روابط عمومی صورت می پذیرد
ممنون