0

نظرات و پیشنهادات پیرامون جشنواره تابستانی راسخون

mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 287351

پاسخ به:نظرات و پیشنهادات پیرامون جشنواره تابستانی راسخون
سه شنبه 3 مرداد 1391  4:30 PM

با سلام خدمت تمامی دوستان

به نظر من گذاشتن این طرح، ایده خوبی است ، اما کاش به یک صورت دیگری بود تا حقی از کسی ضایع نشود

پیشنهاد من برای طرح های مشابه این طرح درآینده این است که حسنه مشخصی را برای هر یک از جوایز در نظر بگیرید

مثلا کمک هزینه حج را 20000 حسنه، کمک هزینه عتبات عالیات 10000 حسنه و برای مشهد مقدس 3000 حسنه ، البته این حسنه ها به عنوان مثال هستند، و هر کاربر تنها بتواند یکبار مثلا کمک هزینه حج را بخرد، در این مورد حقی از کسی ضایع نخواهد شد و همه بصورت مساوی می باشند

ولی در طرح فعلی شاید بنده یک میلیون حسنه خرج کنم و یکی بیاید 2000 حسنه خرج کند و کسی که 2000 حسنه خرج کرده برنده جایزه شود که این کمی جالب نیست

و ایراد دیگر این طرح این است که 9 جایزه یکجا در نظر گرفته شده و مدت آن خیلی طولانی است، به جای این کار میشد هر 10 روز یک جایزه گذاشت و سریع برنده را اعلام کرد، هم همیشه شور و شوق در انجمن ها پایدار خواهد بود و هم استقبال زیادی صورت خواهد گرفت

و اما در آخر خدمت دوست عزیزم بابک جان، godrat  در مورد پستهای نجومی عرض کنم که می خواهم پستی جداگانه در این مورد در گفتگوی آزاد ایجاد کنم تا در آنجا بحث را ادامه دهیم، البته حرفهای شما را در این مورد قبول دارم و چاره ای هم برای این کار در نظر گرفته ام که امیدوارم اجرایی شود

موفق باشید

تشکرات از این پست
bivafa nikbakht88 nargese_montazer labeik_ya_khameneei iman_karbala Nassersulduz siasport23
دسترسی سریع به انجمن ها