نقل قول qodrat
با سلام خدمت شما
راسخون در اقدامی بی سر و صدا البته فعلا اقدام به راه اندازی جشنواره های تابستانی کرده است.جزئیات این جشنواره ها به طرح زیر است:
قرعه کشی کمک هزینه حج
قرعه کشی کمک هزینه عتبات عالیات
قرعه کشی مشهد مقدس
نظر شما در مورد این جشنواره به طور کلی چیست؟
مزایا و معایب این جشنواره از نظر شما چیست؟
با تشکر و احترام
سلام خدمت مدیر ارجمند جناب qodrat
بر اساس شواهد و حدس ها فکر کنم راسخون قرار بود زدوتر از این(یعنی اول مرداد)طرح تابستانه را شروع کنه، اما بعدش تصمیمشون عوض شده و به تعویق انداخته اند! وگرنه راسخون زیاد اهل کار بی سرو صدا نیست! تازه اینم که تابلوِ !! الان دیگه همه فهمیدن
به نظرم طرح خوبیه برای جمع آوری حسنه هایی که روی دست ما کاربران مونده و نمیدونیم چیکارش کنیم!
یه حسن خیلی خوب هم برای خود راسخونی ها داره! و اونم اینکه دیگه دغدغه ی بسته بندی محصول و پست و.... رو نداره!
اینکه حسنه از دست کاربران در بیاد هم یه حسن بزرگ داره!! بعد از تابستون(یعنی تمام شدن این طرح) من حدس میزنم بالغ بر 60-70درصد حسنه های موجود در بین کاربران به وسیله ی طرح جشنواره(که احتمالاً فراتر از اینی که الان در دسترسه و میبینیم خواهد رفت) ازش گرفته میشه و یه جورایی اکثراً بی حسنه میشوند !! آنوقت است که پس از تابستون راسخون میتونه سیستم جدیدی راه بندازه و دیگه مثل گذشته بی حسابب و کتاب و زیادزیاد امتیاز(حسنه) به کاربرانش نده ! الان میبینیم که حسنه ها تا حد زیادی بی ارزش شده! اما بعد از این طرح و در نتیجه اون خالی شدن حسنه ها، اونموقع امکان برنامه ریزی و اعمال قوانین سرسختانه فراهم میشود! مثلاً همین موضوع مورد تاکید شما یعنی ارسال پست های کیفیتی را میشه اجرا کرد! اینجا هست که حسنه با ارزش میشه و بعد میتونیم در فروشگاه هم تحولات زیادی ایجاد کنیم!
امیدوارم تا اینجای کار متوجه منظورم شده باشید،
ادامه ی بحث و نظرات رو انشاا... اگر وقت شد بعداً به خدمتتان عرض میکنم.
سپاسگزارم و موفق باشید