0

بی‌حجابی از مهمترين عوامل دستيابی نظام سلطه به جوامع است

 
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

بی‌حجابی از مهمترين عوامل دستيابی نظام سلطه به جوامع است
سه شنبه 27 تیر 1391  9:57 PM

معاون دانشگاه علوم پزشكی همدان:
بی‌حجابی از مهمترين عوامل دستيابی نظام سلطه به جوامع است

گروه سياسی و اجتماعی: بد‌حجابی و برهنگی از مهمترين عوامل دست‌يابی حكومت‌های نظامی برای تسلط به جوامع است.

 

به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) شعبه همدان، رضا شكوهی، معاون دانشجويی ـ فرهنگی دانشگاه علوم پزشكی همدان‌ دوشنبه، 26 تيرماه در جمع خبرنگاران گفت: بد‌حجابی و برهنگی از مهمترين عوامل دست‌يابی حكومت‌های نظامی برای تسلط به جوامع است.

وی افزود: در نظام‌های استكباری از حجاب به‌عنوان يك حربه بهره‌برداری می‌شود و با استفاده از ترويج فساد و فحشا پايه‌های خيلی از نظام‌ها را از بين برده‌اند موضوع حجاب و عفاف در طول تاريخ و در جوامع مختلف مورد توجه جدی قرار داشته و تنها مختص كشور ايران و اسلام نبوده است.

وی اضافه كرد: در ايران و قبل از ظهور اسلام به‌طور جدی و به‌خصوص در قشر مرفه جامعه حجاب به‌عنوان يك امتياز مطرح بوده تا جايی كه حجاب را برای خود مقدس و شأن اجتماعی قلمداد می‌كردند.

شکوهی اظهار كرد: بعد از ظهور اسلام حجاب به‌صورت عمومی‌تر رواج يافت و جنبه معنوی پيدا كرد و حكومت‌های مختلف برخوردهای متفاوتی در اين‌باره داشتند به‌طور مثال حكومت پهلوی به‌خصوص رضاخان برخورد جدی با حجاب داشت كه مردم با سر‌سختی و مقاومت با اين پديده مقاومت كردند.

وی تصريح كرد: در مقابل نظام استكبار با هدف اضمحلال دست به‌كار شده و در قالب جنگ نرم به مبارزه برخواسته و امروزه شاهد اين هجمه‌ها در زنان ايرانی هستيم.

معاون دانشجويی ـ فرهنگی دانشگاه علوم پزشكی خاطر‌نشان كرد: نبايد حجاب را به‌عنوان يك تكه پارچه يا شكلی از پوشش برای عفت فرد محسوب كرد بلكه بايد به‌طور جدی و هوشمندانه در اين‌باره بحث كرد بايد از برخوردهای زودگذر و ساده‌انگارانه حذر كرد و از همه اقدامات مؤثر مدد گرفت.

شکوهی ادامه داد: در اين موضوع نقش حوزه‌های فرهنگی بسيار پر‌رنگ‌تر است و لازم است طرح‌های هوشمندانه‌ايی برنامه‌ريزی كرد و همه مسئولان در اين باره بايد خود را موظف بدانند.

شكوهی ادامه داد: طرح عفاف و حجاب دانشگاه علوم پزشكی همدان جز‌ بهترین طرح‌ها در سطح كشور معرفی شده است.

وی افزود: اجرای طرح عفاف و حجاب از اواخر سال 88 با هدف ارتقای سلامت اخلاقی دانشجويان شده و در اين راستا جلسات متعدد حجاب و عفاف، جلسات سخنرانی‌، اردوهای تفريحی ـ زيارتی، برگزاری كارگاه‌های آموزشی، پخش فيلم‌های مستند حجاب و عفاف در سطح خوابگاه‌ها، برگزاری نمايشگاه‌های مد و لباس در سطح دانشگاه و برگزاری مسابقات كتاب‌خوانی با موضوع عفاف و حجاب از جمله اقدامات انجام شده در دانشاه علوم پزشكی همدان بوده است.

وی بيان كرد: تذكر لسانی نيز جز‌ اقداماتی است كه برای دانشجويان در‌نظر گرفته شده است و در‌صورت تأثير نداشتن تذكر لسانی دانشجويان خاطی را به مشاوره دانشگاه ارجاع می‌دهيم.

شكوهی اضافه كرد: در سال گذشته بيش از 4 هزار مراسم فرهنگی برگزار و 300 دانشجو به مشاور ارجاع داده شده است.

  
 
 
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها