0

ارتقای وضعيت حجاب و عفاف نیازمند عزم اجتماعی است

 
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

ارتقای وضعيت حجاب و عفاف نیازمند عزم اجتماعی است
سه شنبه 27 تیر 1391  9:36 PM

ارتقای وضعيت حجاب و عفاف نیازمند عزم اجتماعی است

گروه سياسی و اجتماعی: معاون سياسی ـ اجتماعی فرماندار شهرستان گنبدكاووس، ارتقای وضعيت حجاب و عفاف را يك كار ملی دانست و گفت: این امر نیازمند عزم اجتماعی است.

محمدتقی قزلسفلی، معاون سياسی ـ اجتماعی فرماندار گنبدكاووس

به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) شعبه گلستان، محمدتقی قزل‌سفلی، معاون سياسی ـ اجتماعی فرماندار گنبد دوشنبه، 26 تيرماه در نشست شورای اجتماعی گنبدكاووس با بيان اين‌كه يكی از اولويت‌های شهرستان ارتقای وضعيت عفاف و حجاب است، گفت: قرار است يك همايش و نيز يك نشست كاربردی برای حفظ حجاب و عفاف در اين شهرستان برگزار شود.

وی افزود: ارتقای وضعيت حجاب و عفاف نيازمند يك كار ملی و عزم اجتماعی است و در اين زمينه بايد تشكل‌های مردم نهاد نيز فعال شوند.

قزل‌سفلی، با انتقاد از وضعيت عفاف و حجاب برخی افراد در اين شهرستان، ادامه داد: ادامه اين وضعيت نگران‌كننده است و سبب نگرانی علما و بسياری از خانواده‌های متدين شده است.

معاون فرماندار گنبدكاووس درخصوص انجام برخی اقدامات فرهنگی برای گسترش فرهنگ عفاف و حجاب در سطح جامعه، گفت: يكی از اين اقدامات اقامه نمازهای جماعت در بوستان‌های شهر با حضور مردم و مسئولان است.

قزل‌سفلی از مسئولان مرتبط خواست برای اقامه نمازهای جماعت در بوستان‌های اين شهر برنامه‌ريزی لازم را انجام داده و مقدمات آن را فراهم کنند.

یادآور می‌شود، در اين نشست پس از بحث‌های مختلف مقرر شد اولين نماز جماعت بعد از ماه رمضان در بوستان الغدير اين شهرستان اقامه شود.

 
 
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها