احساس نیاز به تغییر رژیمهای عربی در اجلاس زنان و بیداری اسلامی
شنبه 24 تیر 1391 4:10 PM
روزنامه السفیر با اشاره به موقعیت آرمانی زنان ایرانی برای زنان عرب و شرایط خوب تهران برای برگزاری کنفرانس زنان و بیداری اسلامی نوشت که احساس نیاز به تغییر در کشورهای عربی در شرکت کنندگان این کنفرانس موج میزند.
روزنامه لبنانی السفیر با اشاره به برگزاری کنفرانس زنان و بیداری اسلامی در جمهوری اسلامی ایران حضور 1200 زن از 80 کشور در آن بعلاوه 300 زن ایرانی تاکید کرد که همگی افراد شرکت کننده نسبت به اهمیت تحولات منطقه عربی در دوره کنونی و بازتابهای مستقیم آن بر زن عربی و شرایط زندگی آنها آشنا هستند. این گزارش در ادامه به نقل از عایدة الزکی معاون دبیرکل جریان زن عراقی که در این نشست حاضر بود، می نویسد که ایران مکان طبیعی برای برگزاری نشست های اینچنینی است، چرا که انقلاب از آنجا شروع شد و زنان آن روز به روز لیاقت و توان خود را بیشتر نشان دادند تا جایی که به الگویی برای زنان عرب تبدیل شدند. السفیر می افزاید این عبارات از سوی تعداد زیادی از زنان دیگر نیز تکرار می شود. این گزارش در ادامه به فعالیت های کنگره جهانی بیداری اسلامی و تاسیس آن در سال 2011 به ریاست علی اکبر ولایتی اشاره و تاکید میکند که بعد از همایش های ابعاد فکری بیداری اسلامی و جوانان در بیداری اسلامی این سومین همایشی است که این کنگره برگزار میکند. السفیر گفتگوی کوتاهی نیز با علی اکبر ولایتی انجام داده و وی در پاسخ به سوال این روزنامه در مورد نگرانیهای موجود زنان در تحولات بیداری اسلامی کنونی در منطقه تاکید کرد که در دهه های اخیر برخی از جنبش های اسلامی به وجود آمده اند که تعدادی از آنها از حد تعادل خارج شده اند، این موضوع شکاف میان مسلمانان را افزایش داده و زمینه را برای دخالت غرب در منطقه ایجاد کرد، اما بیداری اسلامی موج جدیدی از تحرک اسلامی است که بر پایه میراث عظیم فرهنگی ایران و انقلاب این کشور آغاز شده و سعی می کند تا زن عرب را از صبغه غربی آن که سران عرب به دنبال ایجاد آن در بین امت هستند، بیرون بیاورد. این گزارش به بخش هایی از سخنرانی محمود احمدی نژاد رئیس جمهوری کشورمان در این کنفرانس نیز اشاره کرده و به نقل از وی نوشت: بیداری اسلامی نیاز اساسی ما در جهانی است که عزت و کرامت در آن به قهقرا می رود، انسان و بویژه زن در آمریکا و اروپا در جایگاهی نیست که بتواند با آزادی عمل انتخاب کند و در معرض بدترین نوع دیکتاتوری ها قرار دارد. السفیر میافزاید: چزی که در این نشست توجه انسان را جلب می کند این است که احساسی مشترک در میان زنان شرکت کننده در این کنفرانس و حتی سازماندهی کنندگان و نگهبانان زن و عناصر امنیتی موجود وجود دارد که حتی به شش نشست کمیته های حاضر در این کنفرانس نیز کشیده شده و آن این احساس است که شرکت کنندگان به دنبال براندازی رژیم ها در بسیاری از کشورهای عربی هستند. پتانسیل این احساس و تجارب و دستاوردهای آن و همچنین چالش های فراروی و ابزارهای مقابله با این چالش ها نیز در نشست های تخصصی کمیته ها مورد بررسی قرار گرفت و 500 مقاله نیز در این زمینه از سوی شرکت کنندگان ارائه شد. بنا بر این گزارش راهکارهای متعددی برای مقابله با چالش های فراروی این احساس پیشنهاد شد، اما همه آنها بر اصل تکیه بر یک مبنا که همان اسلام است، تاکید داشت. موضعی که رژیم های سابق به دنبال دور کردن ما از آن بودند، لیلیا الحسینی فعال و روزنامه نگار تونسی در این زمینه میگوید: اسلامگراها ما را نمی ترسانند، چرا که فرزندان ملت هستند، علاوه بر اینها ما جامعه مدنی قوی داریم.
چهار راه برای رسیدن به آرامش:
1.نگاه کردن به عقب و تشکر از خدا 2.نگاه کردن به جلو و اعتماد به خدا 3.نگاه کردن به اطراف و خدمت به خدا 4.نگاه کردن به درون و پیدا کردن خدا
پل ارتباطی : samsamdragon@gmail.com
تالارهای تحت مدیریت :
مطالب عمومی کامپیوتراخبار و تکنولوژی های جدیدسیستم های عاملنرم افزارسخت افزارشبکه