پاسخ به:bivafa روی صندلی داغ!!!
چهارشنبه 28 تیر 1391 2:24 AM
3- اعلام شود که گرانی و تورم اخیر به دلیل نادرست بودن سیاست های اقتصادی شما بوده است، و تصویر شما را از رسانه ها پخش کنند و مهر WANTED بر روی آن زده شود؛
در این عمر کوتاه باقی مانده چه کارهایی را در اولویت قرار می دهید؟
- یک لیوان شربت خنک وقتی خسته و گرمازده از بیرون میرسی واقعاً میچسبه!!!
3- مگه هر که wanted بشه دیگه عمرش رو به پایان میشه!؟ نهایتاً دستگیری و تا آخر عمر زندان میریم دور همی صفا میکنیم!
سلام و واقعا خداقوت
خیلی خوب و بیست بیست.
اما در مورد سوال 3 قانع نشدم. ایکیو شما که بد نیست. نگرفتید چی گفتم. نیازی به مهر فلان نیست. بنظرتون اگه یک فرد، عامل این همه گرانی و تورم و آزار و اذیت باشد، چند روز دوام می آورد؟
به پاس وقتی که گذاشتید، لیوان شربت نوش جان. اناراتون را هم بخورید!!
(جک پیازاتونم بخوردید را که شنیدید؟ نشنیدیت بعدا جایی تعریف می کنم)
موفق باشید.
سلام، خیلی ممنونم، شما هم خدا قوت
خوشحالم که جوابها قانع کننده بود و مورد پسند واقع شد!
ما یه دونه سوال 3 رو خواستیم بپیچونیم جواب ندیم اگه شد! بخشکی شانس!!!
خُب حالا اگه همچین آدمی مثل آقای خ مدیر عامل سابق بانک م فرار کنه بره خارج از کشور نمیشه!؟! منم فرار میکنم!
اما اگر هدف سوال اینه که قطعاً به زودی کشته خواهم شد، علل القاعده ی همه ی ما دنیاپرستان(!!)تازه به فکر آخرتمون میُفتیم!
شاید نه! دنبال برآورده کردن حرص های برآورده نشده ی دنیا!! سخته برام تصور کردنش!! اما بیشتر احساس میکنم همون مورد اول! به فکر آخرتم! شاید یه گوشه کِز کنم و بعد از توبه از خدا همینطور طلب آمرزش کنم! احتمالاً این روزها دیگر شب و خواب و استراحت معنی نداره! هم از ترس پایان زندگی پر از اشتباه و هم ترس ورود به دنیای آخرت که بی شک اگر خدا اشتباهات رو آمرزش نکنه جای خوبی در پیش ندارم!! برای همین هم هست که شب و روز را باید در دعا و التماس بخشش از خدا باشم!!!
راستی اگر بحث حق الناس باشه که اصلاً خدا هم نمیبخشه و فقط باید خود بندگان....حالا چیکار کنم !!!واقعاً نمیدونم! خدا خودش بخیر کنه!
الان هیچ کدوم از این 2 که فرمودید در دسترس نیست! آخه این فصل انار کجا بوده!! شربت رو هم میزارم انشاا... تو یه مهمونی دور همی با هم میخوریم!
جوکه چیه قضیه ش!؟ نشنیدم! یادت باشه بعداً تعریف کنید حتماً!
بازم تشکر که صندلیمو داغ کردی حسابی! رسوندی به حد سوزوندن!!
سربلند باشید
bivafa_rasekhoon@yahoo.com