پاسخ به:bivafa روی صندلی داغ!!!
سه شنبه 27 تیر 1391 6:15 PM
با سلام خدمت دوست عزيز bivafa
5- احساس خود را از اين كلمات بيان كنيد ؟ ايران ، استان مرکزی ، علي دايي ، فرهاد مجیدی ، استاد محمد نوری ، برازجان، جنوب كشور، 8 سال دفاع مقدس ، زندگي ، دريا ، بوشهر ، انرژي هسته اي ، عسلويه ، باغ ميوه ، دانشگاه آزاد ، دانشگاه دولتي ، سيد محمدرضا حسيني باي ، اخبار 20:30 ، شهداي هسته اي ، راسخون و در آخر bivafa
بنده هم سلام عرض میکنم خدمت شما کاربر خوب و قدیمی سایت راسخون
در خدمت هستم با پاسخ ها هر چند سوالات سخت و زیاد هست!
5- چقدر زیادددددددددددددددد!!!! قول نمیدم بتونم به همش جواب بدم، اما در حدی که در توانم باشه حتما پاسخ میدهم :
ایران : سرای من،خاک دلیران!
استان مرکزی: مدیریت ضعیف، کم بهره!
علی دایی : زمان جوانیش خاکی و افتاده حال بود ، در زمان کنونی مغرور و تند خو!!!
فرهاد مجیدی: نظر خاصی ندارم!
استاد محمد نوری : خدا رحمتش کنه ، اون اجرای معروفش را زیاد گوش دادم! الان دقیقاً توی ذهنم نیست اسمش چی بود! همون که تلویزیون هم زیاد پخش میکرد!
برازجان : چه شد که اسم این شهر را آوردید!!؟؟ والا اگر اشتباه نکنم اسم تنباکوی این شهر را شنیدم که معروف هست! و باز اگر درست گفته باشم در استان فارس یا بوشهر قرار دارد!
جنوب کشور : کمترین سفرم به این قسمت از کشور بوده! اما کم و بیش در شهرم یا جاهای دیگر با مردمان خونگرم آن برخورد داشته ام!
8سال دفاع مقدس: باید بشینم یه طومار بنویسم !!! اما تک کلمه ای اشاراتی میکنم : ، باور دینی ،عشق به میهن ، رشادت ، غیرت ، پایداری ، امید !
عسلویه : شهر نفتی! همه برای کار میرن اونجا! ظاهراً در سالهای اخیر مشکلات تحریم و اقتصادی اثراتی را بر وضعیت ساکنین آنجا گذاشته(کم و بیش خبرهایی به گوشم خورده)
سیدمحمدرضا حسینی بای : فقط همین رو بگم که 2-3 سال پیش یکبار در نمایشگاه مطبوعات تهران(و شایدم رسانه های دیجیتال-دقیق یادم نیست) از نزدیک دیدمش و دست دادیم سلامعلیک کردیم و خوش و بِش کوتاهی بینمون صورت گرفت!
شهدای هسته ای : راهشان پاینده باد، ترورشان نشان دهنده ی اوج زوال و بدبختی دشمنان بود!
در مورد راسخون هم که در پست های گذشته مفصل گفتم!
bivafa : همیشه منتقد!
با سلام خدمت دوست عزیز bivafa
برازجان : چه شد که اسم این شهر را آوردید!!؟؟ والا اگر اشتباه نکنم اسم تنباکوی این شهر را شنیدم که معروف هست! و باز اگر درست گفته باشم در استان فارس یا بوشهر قرار دارد! ( عرضم به حضور شما این شهر من است برازجان )
اگه لطف کنید به تمامی سوالات پاسخ دهید با تشکر
سلام مجدد خدمت جنابعالی،
پس که اینطور! من فکر میکردم اهل خود بوشهر باشید! کمی درمورد برازجان در گوگل جستجو کردم، شهر جالبی بود!
راستش دلیل داشتم که در مورد همه ی سوالات جواب ندادم وگرنه همون موقع هم میشد این کار رو کنم! اما با اینحال در مورد برخی کلمات که نظر ندادم به احترام شما پاسخگو خواهم بود:
زندگی: پر از پستی و بلندی! ناپایدار!
دریا : حس خوب، صدای موج هایش!
بوشهر: شنیدم که اسمش بو-شَهر بوده است و آنهم به علت اینکه همیشه بوی بد میداده!!!(امیدوارم کسی از دست این حرفم ناراحت نشه،من فقط شنیدم)! جزء معدود شهرهایی که تابحال نه دوستی در آنجا داشته ام، نه زیاد در موردش شنیده ام!!!
در مورد بقیه موارد هم یا اصلاً نظر خاصی ندارم یا اینکه متمایل به صحبت در موردش نیستم و یا در پست های قبل درموردش به سایر دوستان پاسخ داده ام. سپاسگزارم.
با سلام
از طرز برخورد شما به تمامی سوالات گله دارم وقتی کسی سوال می کنه باید جوابش را داد نگین که پست قبلی جوابش را دادم در ضمن شما از تمامی سوالات دوستان طفره می رین و جواب درست و حسابی بهش نمی دین بیشتر دقت کنین
آنروز .. تازه فهمیدم ..
در چه بلندایی آشیانه داشتم... وقتی از چشمهایت افتادم...