پاسخ به:bivafa روی صندلی داغ!!!
سه شنبه 27 تیر 1391 3:29 PM
نقل قول bivafa
سلام
دوست عزیز اگز ممکنه به سوالات زیر هم پاسخ بدید... ممنون
1- چقدر اهل سیاست هستید و در موردش بحث می کنید؟
2- نظرتان در مورد فروشگاه راسخون چیه؟
3-به نظرتان مهمترین مشکل حاضر کشور چیه ؟
4-اگر سایت راسخون تعطیل بشه به کدوم سایت رو جایگزینش میکنید!!؟
5- اینترنت تان از چه نوع و با چه سرعتی است؟
سلام عرض میکنم خدمت شما کاربر گرامی و فعال سایبری،چند وقتی است که کمتر زیارتتان میکنیم! ما منتظر طرح های خوبتان برای بخش "با کاربران همیشه همراه راسخون" هستیم...
1- در مورد سیاست یه حس کاملاً دوگانه دارم! هم علاقه دارم و هم ازش خوشم نمیاد!! اغلب روزانه به چند سایت خبری سر میزنم و اخبار مهم را پیگیری میکنم! وقتی زیاد تو بحر سیاست میرم و نیات و دستهای ناپاک را احساس میکنم،خیلی زود زده میشم!! سیاست هیچگاه به خودی خود حس خوبی بهم نداده! فقط حس کنجکاوی و علاقه ی به کسب اخبار آن بوده که بنده رو پیگیر مباحثش کرده! در مورد بحث با دیگران هم به همین صورت است، چون فهمیدن حق و باطل سخته و از طرفی در خیلی از مباحث میبینم که طرف بحثم با حب و بغض و گاهاَ جهت گیریهای بی منطق و ....بحث میکند ،کلاً زیاد علاقه ای ندارم!
2- نظرم در مورد فروشگاه رو فکر کنم در پست های گذشته به تفصیل برای دوستان گفته باشم، در کل خوب است و عامل تشویقی مناسبی برای جذب کاربر و فعالیت او میباشد. اگر بودجه ی فروشگاه بیشتر شود و راه برای خرید ارزان تر (بجای هزینه ریالی از حسنه) فراهم گردد خیلی بهتر میشود!
3- بحث نبود اشتغال و امنیت شغلی و بیکاری(که فقر و سایر مشکلات را منجر میشود)را خیلی مهم میدانم! دوری از فرهنگ اصیل خودمون و گرایش به فرهنگ های بیگانه هم مشکلات عدیده ای ایجاد کرده! در کل مشکلات ریز و درشت زیادی رو میتونم نام ببرم، اما اینها بیشتر پیش روی ذهنم آمد!
4- خدا نکنه!!!! تاحالا به این موضوع فکر نکردم ! سایتی که از نظر ماهیتی به راسخون شبیه باشه تبیان هست، اما من زیاد به تبیان علاقه ای ندارم!!
5- این سوال رو یه دوست دیگه هم پرسیده بود! ADSL دارم با سرعت 256 و ماهی 6 گیگ ترافیک!
موفق باشید
سلام
دوست عزیز و گرامی ممنون که سوالات بنده هم پاسخ دادید.
در مورد بخش "با کاربران همیشه همراه راسخون" نیز بنده بیش از 6 نرم افزار آماده دارم ولی متاسفانه این بخش سایت دچار مشکل شده و برای بنده هنگام درج مطلب خطای The resource cannot be found را میدهد که چندین بار نیز به مدیر فنی و ... اطلاع دادم و ایمیل زدم ولی متاسفانه پاسخی داده نمشده است.امیدوارم در تغییرات روز چهارشنبه اصلاح شود.
یا علی