پاسخ به:bivafa روی صندلی داغ!!!
سه شنبه 27 تیر 1391 2:44 AM
سلام
درخواست من تکراری است. از کاربر قبلی که روی صندلی داغ نشسته بود هم درخواست کردم در صورت امکان عکس خود را آپلود نمایید
سلام
دوست گرامی با عرض پوزش از اینکار معذورم! با توجه به توضیحاتی که در پست های قبل دادم علاقه ای به اینکار ندارم! اما اگر خودتان به شخصه خواستید میتونیم با یافتن به راه ارتباطی بنده آنجا عکس خود را نشان شما دهم.
راستی چرا از صندلی داغ انصراف دادید! کاربر Architect0811 هم همین کار رو کرده!!! نکنه نظرات و اعتقاد جناب nikbakht88 باعث شده که شما دوستان هم علاقه ای به شرکت نداشته باشید!؟هر چند البته بنده تا حد زیادی با نظر ایشان در خصوص صندلی داغ موافقم! در هر صورت دوست داشتم شما دو عزیز هم جزء شرکت کننده ها باشید.
مؤید باشید
سلام و خسته نباشید
روال کار و سوالات مورد پسند من قرار نگرفت. البته به صندلی داغ سر می زنم ولی نشستن روی آن را نمی پسندم، حتی اگر ما را متهم به توطئه کنند!!
اولین سوال صندلی داغ در مورد معرفی است و خب قبول کنید خیلی ها مثل دوست دارند در حد همان نام کاربری باقی بمانند نه بیشتر.
امیدوارم این صندلی شما را نسوزاند!!
یاعلی
سلام و تشکر
جناب salmanjavan اگه به قوانین صندلی داغ دقت میکردید متوجه نکات خوبی میشدید،مثلاً اینکه جواب دادن به سوالات اجباری نیست!
من هم خودم به مواردی در این رابطه منتقد هستم که انشاالله خواهم گفت، منتها بحثی که هست میشد شما هم مواردی را که خوشتان نمیآمد و مورد پسندتان نبود در انتقادات و پیشنهادات ذکر میکردید تا اولاً در صورت توان مسئولان امر مورد بازبینی و تصحیح قرار گیرد، دوماً شاید موضوع شما موضوعی بود که حرف کاربران دیگر هم بوده باشه و با پیگیری و رفع موانع،سبب میشد که هم شما و هم کاربران دیگری که هم عقیده شما بوده اند، مجدداً این برنامه مورد پسندشان واقع گردد.
این جمله ی آخرتون کنایه وار بوداااااااااا ما نسبت به شما ارادت داریم جناب
علی یارت
bivafa_rasekhoon@yahoo.com