پاسخ به:bivafa روی صندلی داغ!!!
یک شنبه 25 تیر 1391 5:12 PM
سلام
درخواست من تکراری است. از کاربر قبلی که روی صندلی داغ نشسته بود هم درخواست کردم در صورت امکان عکس خود را آپلود نمایید
سلام
دوست گرامی با عرض پوزش از اینکار معذورم! با توجه به توضیحاتی که در پست های قبل دادم علاقه ای به اینکار ندارم! اما اگر خودتان به شخصه خواستید میتونیم با یافتن به راه ارتباطی بنده آنجا عکس خود را نشان شما دهم.
راستی چرا از صندلی داغ انصراف دادید! کاربر Architect0811 هم همین کار رو کرده!!! نکنه نظرات و اعتقاد جناب nikbakht88 باعث شده که شما دوستان هم علاقه ای به شرکت نداشته باشید!؟هر چند البته بنده تا حد زیادی با نظر ایشان در خصوص صندلی داغ موافقم! در هر صورت دوست داشتم شما دو عزیز هم جزء شرکت کننده ها باشید.
مؤید باشید
سلام
چرا شایعه درست میکنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!
کدوم نظر جناب nikbakht ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
راستش من همینطور الکی واسه صندلی داغ تشکر زدم بعد از اون دیدم واویلا یه هفته آدمو به توپ میبندن
---------------------------------------
سلام! بابا کی شایعه درست کرد!!؟؟ چرا حرف توی دهن بنده میگذارید!!؟؟ من همه شما را دوست میدارم!!
فقط حدس و گمان بود و اون هم در قالب سوال پرسیدم! ضمن اینکه اعلام کردم حرف بدی هم زده نشده! یعنی حتی اگر شما بگید بر اساس نظر صحیح جناب nikbakht88 تصمیم به کناره گیری گرفتید ،حرف بدی نزدید!! الان هم که فرمودید الکی تشکر زده بودید و موضوع حل شد!
bivafa_rasekhoon@yahoo.com