پاسخ به:bivafa روی صندلی داغ!!!
شنبه 24 تیر 1391 6:14 PM
مدیرمحترم سئوالات من به قرارذیل می باشد:
1-آیاشماارتباط مستقیم بامسئولین سایت دارید؟ باتوجه به اینکه مدیر محترم تالاراعلاناتید؟
2-درجهت هرچه بهتر ارائه دادن سایت چه پیشنهادی دارید؟
3- آیاسایت توانسته موج تبلیغات جنگ نرم دشمن رابشکند؟
4-چه موقع تاحالاقندتودلتون آب شده؟
5-آیاواقعا نام کاربریتون باشخصیتتون یکی است؟
سلام خدمت مدیر محترم تالار لطیفه و طنز. تشکر میکنم که قدم رنجه فرموید و تشریف آوردید. و اما پاسخ های بنده به سوالات جنابعالی:
1-ارتباط مستقیم نه به آن صورت! بنده هم مثل سایر کاربران و مدیران فعال سایت گاهی برای برخی مسائلی که نمیتوان به صورت عمومی در تالار روابط عمومی عنوان کرد و یا نیاز به پاسخ فوری مسئولان دارم،با روابط عمومی موسسه تماس مستقیم میگیرم.این موارد به ندرت پیش میآید.
2- ما که کلاً کارمون پیشنهاد و انتقاده! دیگه اینجا هم بخواهم پیشنهاد بدم که بکراری میشه! اما در کل بحث احترام به کاربران و کاربرمداری و توجه به نیازهای روز مخاطبان یک اصل مهم در راستای بهبود سایت میباشد. خوشبختانه راسخون به این مسئله عنایت خوبی دارد.
3-هیچوقت با یه سایت و دوتا سایت اینکار بطور کامل صورت نمیگیره،حالا هرچقدر هم خوب باشند! اما میتونه کمک به خنثی سازی آن کند. به نظرم تأثیر راسخون هم چشم گیر بوده است.
4-عجب سوال سختی!!!!!نمیدونم چه و از چه زاویه ای جواب بدم!! فعلاً علل الحساب این رو داشته باشید : زمانی که کاری را در راه رضای خدا انجام داده ام و این مسئله را خودم بدانم و خدای خودم!
5-نه فکر نکنم!!!! انتخاب نام کاربری من قضیه داره!!! قضیه اش را هم متاسفانه تمایلی ندارم تعریف کنم! اما اون زمان که عضو شدم فکر نمیکردم در راسخون موندگار بشم و برای همین انتخاب نام کاربری را جدی نگرفتم و یه چیزی انتخاب کردم که زیاد سنخیتی با شخصیتم نداره!! البته بازم میگم انتخاب این نام کاربری بی دلیل نبوده اما با تأمل هم نبوده!
موفق باشید
bivafa_rasekhoon@yahoo.com