0

bivafa روی صندلی داغ!!!

bivafa
bivafa
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 1735

پاسخ به:bivafa روی صندلی داغ!!!
شنبه 24 تیر 1391  2:19 PM

بسم الله الرحمن الرحیم

سلام عرض میکنم خدمت تمامی عزیزان راسخونی اعم از مسئولین گرامی،مدیران محترم و کاربران دوست داشتنی.....

ظاهراً قرعه ی هفته سوم برنامه صندلی داغ به من افتاده!

حسی که نسبت به این موضوع دارم یه حس خاصه! حسی که با هیجان ، خوشحالی ، استرس و دغدغه پاسخگویی همراه است!!!

--------------------------------------------

تقریباً دو سه روزی است بخاطر برگزاری یک نمایشگاه فرهنگی که به همت دوستانمان در شهر برپا نموده ایم کمی درگیر آن شده ام!

امروز(شنبه)ظهر که تقریباً بعد از یک روز و نیم آمدم سَری به  راسخون بزنم دیدم نوشته مهمان این هفته صندلی داغ Bivafa !!!! 

دلهره و استرسی به یکمرتبه وارد شد!!! مخصوصاً با توجه به سابقه دو کاربر محترم قبلی که روی صندلی داغ نشسته بودند دریافتم که صندلی داغ واقعاً به مانند اسمش داغ است و نیاز به حضور فعال شخص مهمان دارد! 

به خودم گفتم کاشکی مسئولین راسخون قبلش یه نِدایی میدادند تا با اطلاع قبلی شرکت میکردم!!

اما در هر صورت خوشحالم که این افتخار نصیبم شد و امیدوارم بتوانم به کمک سروران گرامی صندلی داغ خوبی را پشت سر بگذارم. انشاا...

قصدم این است که با توجه به قوانین صندلی داغ پیش بروم ،  یکی از قوانین آن اشاره به اختیار مهمان برنامه در پاسخگویی به سوالات دارد . با توجه به اینکه در پاره ای از موارد محدودیت هایی برای پاسخگویی خودم میبینم و یا تمایلی به ورود به بحث های خصوصی ندارم، ممکن است جواب دوستان را ندهم ، از همینجا از همه ی عزیزان عذرخواهی میکنم و اعلام میکنم که تمام تلاشم بر این است که به سوالات شما عزیزان در حد توان پاسخ بدهم.(به هیچ وجه حمل بر خدای ناکرده بی احترامی ِ اینجانب به دوستان نشود)

و در پایان عرض میکنم که با توجه با محدودیت وقت بنده در این چند روز و تعداد نسبتاً زیاد سوالات، ممکن هست کمی با تأخیر پاسخگو باشم، اما حتماً در اولین فرصت در خدمت هستم. دوستان از این بابت نیز  عذر بنده را پذیرا باشید.

تا بعد.......

bivafa_rasekhoon@yahoo.com

تشکرات از این پست
farshon qolameali hamed_yurdum javid1000 zahra6423 alibaet kasaei_1
دسترسی سریع به انجمن ها