0

انتقادات و پیشنهادات تالار فلسفه و کلام

hoosianp2011
hoosianp2011
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 1682

پاسخ به:انتقادات و پیشنهادات تالار فلسفه و کلام
یک شنبه 1 مرداد 1391  7:38 PM

سلام علیکم

با تشکر ازشما گرامی

چند نکته را مجددا عرض می کنم

یکم :در این تالار پست های اساسی برای معرفی کلیات فلسفه و عرفان توسط شخص بنده ایجاد شده است که با مراجعه به این پست ها تعاریف کلی از فلسفه اخذ می گردد.

دوما : خود حضرتعالی احضار دارید در اردوی دانشجویی مباحثی مطرح شده است و دوستان ما در موسسه امام خمینی پاسخگو بوده اند ما هم در دانشگاه قم و ارودهای دانشجویی که به دانشگاه شهید بهشتی یا فردوسی مشهد یا ... داریم مباحث را توسط بزرگانی همچون حضرت           آیت الله جوادی آملی و پرفسور دینانی و مابقی حضرات دنبال می کنیم لکن فضای دانشگاه غیر از فضای مجازی است و در این فضا گاهی

اقشار گوناگون جامعه حضور دارند و این فضا یک نمود کوچکی از جامعه می باشد به ذکر خاطره ایی بسنده می کنم به حسب شوق پنج شنبه ها به درس اخلاق استادم آیت الله جوادی آملی شرف یاب می شوم یک روزی بعد از نماز ظهر فردی روستایی با آن طهارت و سادگی باطنی که داشت به محضر علامه عرض کرد جناب علامه این ذات اقدس الهی که شما یکسره در تلویزیون می فرمایید کیست ؟ آقای جوادی 

تبسمی کردند و فرمودند همین خدا منظورم است . جهان مجازی جهانی نیست که صحبحت از مباحث عمیق فلسفی بتوان کرد چون فلسفه مادر جمیع علوم است و علوم دیگر موضوعاتشان را از فلسفه اخذ

می کنند . البته پیشنهادات شما مورد توجه قرار می گیرد و همینجا از شخص حضرتعالی  و مابقی دوستان منتقد قدر شناسی می کنم لکن تالار فلسفه کنونی پست های متنوع برای توده ها را هم دارا می باشد و با  همرایی شما و مابقی دوستان در جهت غنای هر چه بیشتر این تالار تلاش خواهد شد .

السلام علی من التبع الهدی 

تشکرات از این پست
bivafa siasport23
دسترسی سریع به انجمن ها