کرانچار: سپاهان هنوز بهترين تيم ايران است
چهارشنبه 21 تیر 1391 7:13 PM
سرمربي سپاهان گفت: ما ميخواهيم شرايط سال قبل را ادامه دهيم و تفکرات من نيز روي سيستم 2-4-4 و 3-3-4 است ولي متاسفانه چون در ترکيه 3 فوروارد آماده نداشتيم نتوانستيم روي اين سيستم درست کار کنيم. مطمئن باشيد با بازيکنان فوق العاده اي که داريم مي خواهيم بار ديگر قهرمان ايران شويم. |
کرانچار در آستانه فصل دوازدهم ليگ برتر فوتبال در جمع خبرنگاران درباره روند نقل و انتقالات تيم فوتبال سپاهان اظهار کرد: مهمترين بحث، بحث حرفهاي و رفتار حرفهاي است. يعني اينکه رفتاري درست داشته باشيم و نسبت به قراردادها متعهد باشيم و با استفاده از اين رفتار حرفهاي بتوانيم موفقيت بزرگي را کسب کنيم.
وي با بيان اينکه قبل از اينکه فصل تمام شود درباره جانواريو صحبتي با مسئولان داشتيم ادامه داد: من اشارهاي به مسئولان باشگاه کردم که فابيو سنش بالا رفته و ميتوان در دقايقي براي تيم موثر باشد و همچنين چون ارتباط خوبي با سزار دارد همديگر را خوب ميفهمند که اين مساله مثبتي است و اين مساله به اينجا کشيد که وقتي در اردوي ترکيه بوديم 14 روز بود از فابيو و سزار خبر نداشتيم و حتي يک تماس هم با ما نداشتند. پس از 14 روز بعد از استراحت خودش را به ما معرفي کرد که اين توهين بزرگي به مسئولان باشگاه و بازيکنان بود. ما اين بي نظمي را در مورد يانوش و عماد هم داشتيم و ديديد که فرقي بين آنها قايل نشديم. کرانچار در خصوص سيد صالحي هم گفت: سيد صالحي پيش من آمد و از من گارانتي خواست که بازيکن اصلي باشد ولي من گفتم که من هيچ گارانتي به هيچ بازيکني نمي دهم، با توجه به اينکه سيد صالحي پيشنهاد خوبي از تراکتور داشت با دريافت رضايتنامه به اين تيم رفت. وي ادامه داد: هم سيد صالحي و هم سه نفر ديگر از بازيکنان خواستند که به سپاهان ملحق شوند ولي ما نتوانستيم خواسته آنها را عملي کنيم. سرمربي سپاهان درباره کريميان خاطرنشان کرد: کريميان تقاضاي مالي بالايي داشت و ما با صحبتهايي که انجام داديم تصميم گرفتيم به دنبال جايگزين بگرديم و چندين ماه به دنبال بازيکن بوديم و در نهايت توانستيم بازيکن خوبي را جايگزين بازيکنان جدا شده کنيم و مي دانم اين نيروهايي که جذب کرديم آينده درخشاني خواهند داشت. کرانچار با بيان اينکه ساليان سال است که تيم هاي پايه سپاهان خوب کار مي کنند، يادآور شد: برخي از بازي هاي تيم هاي پايه را ديده ايم و 6 بازيکن نيز از پايه جذب کرده ايم که سه نفرشان کيفيت خيلي بالايي دارند و مي خواهيم بازيکناني بسازيم که افتخار اصفهان باشند و هواداران نيز با اين تيم غريبه نباشند. وي با بيان اينکه بازيکنان پايه حاشيه کمتر و روحيه مبارزه طلبي زيادي دارند افزود: با توجه به شرايط اقتصادي باشگاه و با توجه به محورهايي که باشگاه مدنظرش بود نتوانستيم رحمان، سيدجلال و بنگر را نگه داريم و بعد از جذب محمد باقر صادقي، رحمان احمدي اظهار علاقه کرد که در سپاهان بماند ولي من مخالفت کردم چون نميخواستم وجود دو دروازهبان خوب در يک تيم مشکل ساز شود. سرمربي کروات سپاهان با بيان اينکه نمي توان گفت امسال کار سختي در قهرماني داريم افزود: سال گذشته همه متحد شديم تا بتوانيم با کيفيت بالا و انگيزه زياد سپاهان را از جهنم به بهشت برسانيم. ما فضاي سال قبل را داريم و با توجه به شرايط تيم در ليگ و آسيا 22 بازيکن خوب در اختيار گرفتيم که از ويژگيهاي فني خوبي بهره مي برند. کرانچار درباره اردوي ترکيه هم گفت: در ترکيه همه چيز را زير نظر داشتيم و بدانيد که ما مي خواهيم به سمت قهرماني حرکت کنيم و از قهرماني مان دفاع کنيم که کاري بس دشوار است. وي در پاسخ به اين سوال که آيا سپاهان مي تواند در ليگ دوازدهم مثل اسپانيا در يورو فوتبال خوبي را ارائه دهد خاطرنشان کرد: ما دو مهاجم خوب استخدام کرديم و قصد داريم تا آخر فصل بازيهاي هجومي خوبي را ارائه دهيم. اسپانيا خوب تيم هاي حريف را دچار مشکل کرد و ما نيز سعي مي کنيم بازيهاي خوب و هجومي را ارائه دهيم. سرمربي سپاهان درباره بازي با الاهلي نيز گفت: ما در گروه خوبي قرار داشتيم و بازيهاي خوبي را ارائه کرديم. در برابر الاهلي نيز محکوم به برد هستيم. کرانچار در پاسخ به اين سوال که چرا در پرسپوليس از کلاه کج استفاده نکرديد و حالا چه اتفاقي افتاده که از او استفاده مي کنيد، گفت: من هميشه از کلاه کج استفاده مي کردم ولي بعد از من نمي دانم چه شد که علي دايي به اين بازيکن کم ميدان داد. عادل کلاه کج بازيکن فوق العاده اي است. وي درباره برونو سزار افزود: برونو نمي تواند به تيم ما کمک کند چون ديگر قلبش با ما نيست و همين مساله را نيز جانواريو داشت اما اين را هم بگويم که بازيکناني که جذب کرده ايم انگيزه فوق العاده اي دارند و مي خواهند خودشان را در حد يک قهرمان نشان دهند. کرانچار با بيان اينکه ما مي خواهيم شرايط سال قبل را ادامه دهيم افزود: تفکرات من با دو سيستم 2-4-4 و 3-3-4 است اما در ترکيه 3 فوروارد آماده نداشتيم و نتوانستيم به خوبي روي اين سيستم کار کنيم. وي بارديگر درباره جذب کلاهکج، غلامي و ساير بازيکنان جديد افزود : الان زود است که درباره اين بازيکنان نظر دهيم و اجازه دهيد که بعد از چند بازي در خصوص اين بازيکنان اظهار نظر کنيم. کرانچار در پاسخ به سوال خبرنگار ايسنا مبني بر اينکه با توجه به اينکه يکي از عوامل موفقيت تيم ترکيب خوبي از مديريت، کادر فني و بازيکنان است و با توجه به روند نقل و انتقالات شما کدام تيم را در فصل جديد داراي ترکيب قويتري مي بينيد اظهار کرد: به جرات مي توانم بگويم که بهترين تيم ايران سپاهان است. درست است که پرسپوليس ستارههايي را به تيمش اضافه کرده است ولي اين تيم سال پيش هم اين شرايط را داشت. ما مي دانيم چه کار مي کنيم و همه ي فاکتورهاي يک تيم حرفه اي را نيز دارا هستيم. مطمئن باشيد که بازيکنان هدفمند به تيم اضافه شده اند. کرانچار در پايان خاطرنشان کرد: ما براي قهرماني مبارزه مي کنيم و آسيا نيز براي ما مهم است. با توجه به قهرماني سال گذشته نيز مجددا در آسيا هستيم و سعي مي کنيم بتوانيم هرسال در آسيا باشيم. |