طرز تهیه سالاد کولسلا (COLESLAW SALAD)
سه شنبه 27 مهر 1389 5:02 PM
کلم، پیاز، فلفل قرمز و سبز، هویج و انگور را با هم در یک کاسه مخلوط کنید. سپس ماست و سس فرانسوی را با سبزیجات اضافه کرده وهم بزنید....
250 گرم
|
کلم سفید خلال خردشده
|
1 عدد کوچک
|
پیاز خلال خردشده
|
1 عدد متوسط
|
فلفل دلمهای سبز خردشده
|
1عدد متوسط
|
فلفل دلمهای قرمز خردشده
|
1عدد بزرگ
|
هویج رنده شده
|
50 گرم
|
حبهی انگور
|
6قاشق غذاخوری
|
ماست کمچرب پاستوریزه
|
1قاشق غذاخوری
|
سس فرانسوی کمچرب
|
روش تهیه:
کلم، پیاز، فلفل قرمز و سبز، هویج و انگور را با هم در یک کاسه مخلوط کنید. سپس ماست و سس فرانسوی را با سبزیجات اضافه کرده وهم بزنید. پس از آن سالاد را در ظرف مخصوص سرو قرار داده و روی آن مقداری جعفری خرد شده بپاشید و سرو کنید.
مواد لازم برای سس فرانسوی:
2قاشق غذاخوری
|
روغن زیتون
|
3قاشق غذاخوری
|
سرکه
|
یک دوم قاشق چایخوری
|
پودرخردل
|
یک دوم قاشق چایخوری
|
شکر
|
بهمقدارلازم
|
نمک و فلفل
|
روش تهیه سس:
تمام مواد را با هم بهخوبی مخلوط کنید و سپس مورد استفاده قرار دهید.