چاقی باعث اخراج 175 پلیس پاکستانی شد
دوشنبه 19 تیر 1391 8:40 PM
پس از پایان مهلت تعیین شده برای کاهش وزن افسران پلیس پاکستان، امروز 175 پلیس به علت وزن زیاد و چاقی شکم از کار اخراج شدند.
فرمانده پلیس ایالت پنجاب پس از اخراج این 175 نفر، اعلام کرد که برای سایر نیروهایی که وزنشان زیاد است نیز برنامه ورزشی تعیین کرده و این عده ملزم به شرکت در تمرینات ورزشی خواهند بود. به گزارش شبکه خبری "دنیانیوز"، فرمانده پلیس پنجاب هشدار داد که افسران باید با تمرینات روزانه، بدن ورزیدهای داشته باشند، در غیر این صورت امکان برکنار شدن آنان وجود دارد. وی افزود: افسران پلیس باید آموزش کماندویی ببینند تا برای مواجه شدن با هر موقعیتی آماده باشند. فرمانده پلیس پنجاب اعلام کرد: دور کمر افسران پلیس نباید از 94 سانتیمتر تجاوز کند. پیش از این فرماندهی پلیس پنجاب هشدار داده بود، افسرانی که وزن آنها زیاد باشد از کار اخراج خواهند شد و مدتی را برای کاهش وزن تعین کرده بود که با اتمام این مدت این افسران با وزن زیاد اخراج شدند.
چهار راه برای رسیدن به آرامش:
1.نگاه کردن به عقب و تشکر از خدا 2.نگاه کردن به جلو و اعتماد به خدا 3.نگاه کردن به اطراف و خدمت به خدا 4.نگاه کردن به درون و پیدا کردن خدا
پل ارتباطی : samsamdragon@gmail.com
تالارهای تحت مدیریت :
مطالب عمومی کامپیوتراخبار و تکنولوژی های جدیدسیستم های عاملنرم افزارسخت افزارشبکه