غذاهاي چرب حافظه را تقويت ميکنند
سه شنبه 13 مرداد 1388 12:07 PM
گروهي از محققان دانشگاه ايالتي کاليفرنيا کشف کردند که اسيدهاي اوليک موجود در چربي، در معده تبديل به يک عامل تقويت کننده حافظه ميشود.
آنها اميدوارند که اين يافته که نتايج آن در نشريه "اقدامات آکادمي ملي علوم" چاپ شده بتواند به کشف راهي تازه براي رفع مشکلات مربوط به حافظه منجر شود.
هماکنون آزمايش داروهايي که رفتار اين ترکيب را به نمايش ميگذارد براي کنترل چربي خطرناک تريگليسيريد در جريان است.
شواهد نشان ميدهد که ميزان بالاي اوليوتنالاميد يا "OEA" ميتواند اشتها را کم کند، به کم شدن وزن منجر شود و کلسترول خون را همراه با ميزان تريگليسيريد پايين آورد که آن را به گزينهاي جذاب به عنوان يک قرص رژيمي بدل ميکند.