0

javid1000 روی صندلی داغ!!!

javid1000
javid1000
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 53859

پاسخ به:javid1000 روی صندلی داغ!!!
سه شنبه 20 تیر 1391  10:52 PM

نقل قول farzandeyhim

سلام بر همه دوستان و جاويد جان

خوب اول بگو بزرگترين ايرادي كه تو اين سايت ميبيني چه و راه حلش چيه

2-هفته پيش 3شنبه شام چيخوردي:[]

3-گفته بودي احل بازي هستي چه بازي هايي خيلي دوست داشتي يا داري(ترسناك/معماييي/جنگي)

4-اگه الان بهت ميگفتن برنده يك مسافرت زيارتي شدي كجا دوست داشتي بري؟دومورد + دليل

5-اگه الان بهت ميگفتن از بين اين دو گذينه يكي انتخاب كن و ديگري فراموش كن كدوم انتخاب ميكردي؟

1=عشق

2=پول

با سلام خدمت آقا فرزان گل و دوست عزیز و گرامیم

1.سایت راسخون در همه ی قسمت ها اعم از مقالات ، صوت و تصویر ، مشاوره ،کتابخانه و ... و همه ی قسمت ها بی نقص،کامل و پرقدرت است ؛ ولی قسمت انجمن ها دارای امکاناتی متوسط رو به پایین است مثلا نمی توان با ارسال پیام با کاربران و مدیران به صورت خصوصی یا عمومی در ارتباط بود و یا با هر خروج از سایت و بازگشت به آن باید دوباره با نام کاربری خود وارد شد که در این صورت در گوشی تلفن همراه با سرعت کم ایرانسل و ترافیک بالای سایت با مشکل روبرو می شویم و یا عدم وجود گزینه ای مثل کاربران آنلاین در پایین پنل کاربری و برای کاربران آفلاین و.. ؛ در کل نسبت به بقیه ی قسمت های سایت به قسمت انجمن ها زیاد توجهی نشده است...(اندکی صبر صحر نزدیک است :دی ،طبق گفته ی مسئولین و مدیران ارشد انشالله سایت جدید راسخون با انجمنهایی متفاوت به زودی رونمایی خواهد شد )

2.یادم نیست،شما همین دیروزو بپرس مگه یادمه!

3.بازی شاهزاده ایرانی همه ی ورژنهاش جالب و متفاوت بودند ، ترسناک زیاد دوست ندارم ولی جادوی افسانه سیاه یا همون روئین تن با موضوع و داستانی کاملا متمایز خیلی خوب بود ؛ معمایی نیز تام رایدر همه ی ورژن هایش را فتح کردم ؛ جنگی نیز  call of duty همش بجز شماره نهایی 8 رو فتح کرده ام ؛ من به بازیهای معمایی علاقه دارم ولی چند مدتیه(شاید سال هم باشد) اصلا نمی توانم سر این بازیها نشسته و فتح شان کنم حتی چند مورد خریده و چندین بازی جدید دوستان داده اند حتی نصب نیز نکرده ام...

سیو گیم های بازیهای نامبرده اگر لازم شد در خدمتیم :دی

4.کربلا و مکه زیرا بر هر مسلمان واجب است(مکه) و علاقه و عشق زیاد قلبی در سینه هر مسلمان نهفته است.

5.عشق را انتخاب میکنم بدلیل اینکه پول را هر موقعی با کار و تلاش می توان بدست آورد

مدیریت:تالارهای دانشگاه،دانشجو

مدیریت سابق تالارهای تلفن همراه

صفحه اختصاصی:

civilica.com/p/98085

اولین مدرسه عشق که تأسیس شد  /  درس عشق علی و فاطمه تدریس شد
گـل ادم چـو سـرشـتن به کاه ازلــی  /  اولـین کلمه که آمـوختند علـی بود علـی

تشکرات از این پست
farzandeyhim hamed_yurdum abdo_61
دسترسی سریع به انجمن ها