0

چند آگهی تبلیغاتی (طنز)

 
architect0811
architect0811
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1391 
تعداد پست ها : 6050
محل سکونت : همدان

چند آگهی تبلیغاتی (طنز)
جمعه 16 تیر 1391  8:08 PM

 

چند آگهی تبلیغاتی (طنز) ***

 

فروشی
اینجانب سیروس مفنگی سابق، مدت یک ماه است که ترک کرده ام و الان پاکم، لذا تمامی مواد جاسازی شده در منزلم را به قیمت خرید، به فروش می رسانم!
*سیروس خان فعلی

 

نیازمندیم
به یک متن درام و تأثیرگذار و اشک درآور برای سخنرانی در یک جمع رسمی ترجیحاً تا چند ماه دیگر نیازمندم!
*یک کاندیدا

 

گمشده
قبض تلفن همراه اینجانب گم شده است. از یابنده تقاضا می شود که مبلغ آن را پرداخت نماید و رسید بانک را به عنوان مژدگانی نزد خودش نگاه دارد!
*شهروند دست و دلباز

 

آگهی
برای رهایی از عذاب دوزخ و برزخ به ما مراجعه کنید !ما گناهان گذشته، حال و آینده تان را به شما متذکر خواهیم شد تا برای جبران و جلوگیری از وقوع آنها اقدام نمایید!
*مامان نرجس و شرکا

 

نیازمندیم
به 10 نفر از همشهریان عزیز برای کار در آزمایشگاه داروسازی با حقوق بالا نیازمندیم. افراد بی کس و کار در اولویت استخدام می باشند!
*واحد تست داروهای تازه کشف شده

 

فروشی
اینجانب تمامی کتابهای دانشگاهی، جزوات، کتابهای تست، کیف سامسونت، کت و شلوار و هر چه مربوط به درس و دانشگاهم است را زیر قیمت به فروش می رسانم!
*سرباز وظیفه فعلی

 

نیازمندیم
به یک خدمتکار خانم برای کار در هتل از ساعت 6 صبح تا 12 شب با حقوق 30 هزار تومان در ماه نیازمندیم!
*هتل خانواده تناردیه

 

تضمینی
انواع سفارش قتل و ضرب و جرح بچه، مادر بچه و پدر بچه با خودرو پذیرفته می شود!
*شاهین درایور

 

ابراز همدردی
رایس عزیز!
کم کم به پایان دوره فعالیت شما در کابینه بوش نزدیک می شویم. فقدان انسان باشخصیتی مثل شما که همانند مرواریدی سیاه(!) در جهان سیاست می درخشیدید برای ما قابل تحمل نیست !حتی «تسیپی لیونی» هم که جانشین اولمرت شود، دردی را دوا نمی کند !به امید آنکه سفرهای خاورمیانه ای خود را هیچ گاه فراموش نکنید!
ارادتمندان شما-جمعی از سران کشورهای عرب منطقه

 

انتشارات البرادعی و شرکا تقدیم می کند:
- آموزش جامع «یکی به نعل، یکی به میخ!» (پرفروش ترین کتاب دیپلماتیک!)
- کنکاشی در دکترین چماق و هویج !
- شرحی بر تفنن سیاسی در دیپلماسی هسته ای !(چاپ اول)
- تاریخچه مبادله در غلتان و آبنبات چوبی !(چاپ شونصدم!)
برای کسب اطلاعات بیشتر به آژانس مراجعه کنید

 

بنزین موجود است!
دیگر نگران تأمین بنزین برای خودروی خود نباشید!
کارت سوخت شما پیش ماست!
بنزین را با قیمت مناسب از ما بخرید
توفیق

 

فوراً به یک برقکار نیازمندیم!
شنیده بودیم نامزد ریاست جمهوری باید با چراغ خاموش حرکت کند، ما از چند سال قبل خاموش کردیم، اما الان هر کار می کنیم روشن نمی شود !
کاندیدای لامپ سوخته


از دست ندهید!
سی دی تبلیغ تلویزیونی مای بی بی رسید !
بدون سانسور- اورجینال- کیفیت آینه!
کلوپ موزون نما!


 

 

 

 

تشکرات از این پست
farshon
دسترسی سریع به انجمن ها