0

آخرين جمله راشل كوري(آزاده واقعی): كمرم شكست

hajhemmat
hajhemmat
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 55

پدر راشل: خود را متعهد به پيگيري پرونده فلسطينيان بي‌دفاع مي‌دانيم +آخرین عکسها
یک شنبه 2 آبان 1389  8:28 AM

دختر آمريكايي كه در اسرائيل كشته شد-13
پدر راشل: خود را متعهد به پيگيري پرونده فلسطينيان بي‌دفاع مي‌دانيم

خبرگزاري فارس: پدر راشل مي گويد: من و مادر راشل به اين نتيجه رسيديم كه با توجه به اينكه روزانه افراد زيادي از مردم فلسطين كشته و زخمي مي‌شوند و نمي توانند به جايي شكايت كنند، براي ما اين الزام وجود دارد كه پيگيري اين پرونده را ادامه دهيم.

به گزارش فارس، راشل كوري نام دختر 23 ساله آمريكايي است كه براي حمايت از مردم فلسطين در سال 2003 به غزه سفر كرد. راشل روزي به همراه عده‌اي از دوستانش به منطقه‌اي كه ارتش اسرائيل مي‌خواست در آنجا خانه عده‌اي از مردم فلسطين را خراب كند رفت تا مانع از اين كار شود كه توسط راننده بلدوزر ارتش اسرائيل به زير گرفت شده و كشته شد. دولت اسرائيل كشته شدن راشل را يك تصادف اعلام كرد و او را به خاطر تلاش براي مقاومت در برابر تخريب خانه فلسطيني‌ها سرزنش كرد.

خانواده راشل پس از دو سال پيگيري از طريق وزارت خارجه آمريكا كه نتيجه اي را به همراه نداشت دادخواستي را تنظيم كردند تا بتوانند از حق راشل دفاع كنند.

مادر راشل در رابطه با آشنايي دختر خود با موضوع فلسطين مي گويد: تا قبل از اينكه راشل درگير مطالعه درباره فلسطين شود اطلاعات زيادي از وضعيت مردم فلسطين نداشتم ولي زماني كه راشل شروع به مطالعه در مورد فلسطين كرد سعي مي‌كرد كه مرا نيز در جريان يافته‌هايش قرار دهد. او از كتابخانه دانشگاه كتاب مي‌گرفت و براي من هم فيلم و كتاب‌هايي را مي‌آورد كه باعث شد كه من هم به مطالعه و كسب اطلاعات بيشتر علاقه‌مند شوم.
راشل 7 سال پيش به غزه آمد تا عليه بي عدالتي صورت گرفته مقابله كند.

پدر راشل مي گويد: مرگ راشل بسيار ناراحت كننده و سنگين بود، در آن زمان شركتي كه در آن كار مي كردم به من اين اجازه را داد تا 6 ماه مرخصي بگيرم و براي پيگيري وضعيت پرونده راشل به فلسطين سفر كنم. شش ماه گذشت و بجاي اينكه من در محل كارم باشم در غزه مانده بودم.
وي افزود: پرونده مرگ راشل، 2 سال اول بعد از مرگ او را از طريق وزارت خارجه آمريكا پيگيري مي كرديم ولي پس از گذشت اين 2 سال اتفاقي رخ نداد، به همين خاطر ما به اين نتيجه رسيديم كه تنها كاري كه از دستمان بر مي‌آيد اين است كه خودمان دادخواستي را عليه دولت اسرائيل تنظيم كنيم.

پدر راشل در ادامه مي‌گويد: اسرائيل ادعا مي كرد كه كشته شدن راشل يك اتفاق بوده است و تپه‌اي كه درمقابل او بلدوزر بوده مانع ديد راننده بلدوزر شده است. به همين خاطر كسي را محكوم نكردند.
در رفت و آمدهايي كه به دادگاه داشتيم من و مادر راشل به اين نتيجه رسيديم كه با توجه به اينكه روزانه افراد زيادي از مردم فلسطين كشته و زخمي مي‌شوند و نمي توانند به جايي شكايت كنند و حرفشان را به جايي برسانند، براي ما اين الزام وجود دارد كه پيگيري اين پرونده را ادامه دهيم.

مادر راشل در ارتباط با دادگاه رسيدگي به پرونده راشل كوري در اسرائيل كه روز پنج شنبه برگزار شد مي‌گويد: در دادگاه هر شاهدي كه حاضر مي‌شود اطلاعات و حرفهاي جديدي مي‌زند كه پيش از اين ما اطلاعي از آن نداشتيم يا اينكه حرفهايي كه ما قبلا زده بوديم را تاييد مي‌كرد كه اين يك موفقيت خوب براي ما بشمار مي‌رفت. ما طي پيگيري دادگاه بررسي پرونده راشل در جريان پرونده‌هاي بيشماري قرار گرفتيم كه توسط دادگاه‌هاي اسرائيل پيگيري نشده بود و همين مساله باعث مي‌شود كه اين مسئوليت را كه بايد پرونده راشل را ادامه بدهيم را بيش از پيش احساس كنيم.

پدر راشل مي‌گويد: به فعالان صلح مي‌گويم كه بايد به دنبال احقاق عدالت بروند. بدون عدالت در دنيا نمي توان به صلح رسيد. براي ما هر تصميمي در دادگاه گرفته شود مهم اين است كه ما اين موضوع را براي مردم جهان مطرح كرده‌ايم و بايد بگويم كه به وظيفه خود عمل كرده‌ايم .

خانواده راشل كوري 10 ها هزار دلار از دارايي خود را صرف پيگيري پرونده راشل كوري كرده اند هزينه هايي مانند سفر هاي مكرر و هزينه هاي ترجمه. زيرا دادگاه به زبان عبري برگزار مي شود و البته اطمينان زيادي به اين ترجمه هاي هم نيست با اين وجود هر اتفاقي بي افتد ما به مبارزه در پرنده راشل كوتاه نخواهيم آمد.

سر مبارک امام عشق بر بالای نی رمزی است بین خدا و عشاق، که این است بهای دیدار.

ای شهید! ای آنکه بر کرانه‌ی ازلی و ابدی وجود برنشسته‌ای! دستی برآر و ما قبرستان ‌نشینان عادات سخیف را نیز از این منجلاب بیرون کش.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها