پاسخ به:مقالات امور دام و آبزیان
جمعه 9 تیر 1391 4:10 PM
13 : پژوهش و سازندگي تابستان 1383; 17(2 (پی آیند 63) در امور دام و آبزیان):75-79. |
ارزيابي كيفيت همبرگر با استفاده از ميزان كلاژن |
كامكار ابوالفضل,ركني نوردهر,رسولي علي,شيرودي عباس علي |
در اين مطالعه تعداد 120 نمونه از سه نوع همبرگر تجاري با درصد گوشت 70، 60، 40 که توسط چهار کارخانه عمده اين نوع فرآورده ها توليد و به بازار مصرف فرستاده شده بودند از نظر ميزان اسيد آمينه هيدروکسي پرولين، کلاژن و نسبت کلاژن به پروتيين مورد ارزيابي قرار گرفتند. براساس نتايج حاصله ميانگين هيدروکسي پرولين، کلاژن و نسبت کلاژن به پروتيين به ترتيب در مورد همبرگر معمولي با گوشت 40 درصد 22.4±1.26 ،2.43±0.14 ،0.30±0.02، همبرگر ممتاز با گوشت 60 درصد21.1±1.29 ،2.56±0.15، 0.33±0.02 و تاپ برگر با گوشت 70 درصد3.06±0.0 ،0.38±0.02 و 23.7±0.98 بوده است. |
كليد واژه: |
نسخه قابل چاپ |