0

مقالات امور دام و آبزیان

 
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:مقالات امور دام و آبزیان
جمعه 9 تیر 1391  4:10 PM

 13 : پژوهش و سازندگي تابستان 1383; 17(2 (پی آیند 63) در امور دام و آبزیان):75-79.
 
ارزيابي كيفيت همبرگر با استفاده از ميزان كلاژن
 
كامكار ابوالفضل,ركني نوردهر,رسولي علي,شيرودي عباس علي
 
 
 

در اين مطالعه تعداد 120 نمونه از سه نوع همبرگر تجاري با درصد گوشت 70، 60، 40 که توسط چهار کارخانه عمده اين نوع فرآورده ها توليد و به بازار مصرف فرستاده شده بودند از نظر ميزان اسيد آمينه هيدروکسي پرولين، کلاژن و نسبت کلاژن به پروتيين مورد ارزيابي قرار گرفتند. براساس نتايج حاصله ميانگين هيدروکسي پرولين، کلاژن و نسبت کلاژن به پروتيين به ترتيب در مورد همبرگر معمولي با گوشت 40 درصد 22.4±1.26 ،2.43±0.14 ،0.30±0.02، همبرگر ممتاز با گوشت 60 درصد21.1±1.29 ،2.56±0.15، 0.33±0.02 و تاپ برگر با گوشت 70 درصد3.06±0.0 ،0.38±0.02 و 23.7±0.98 بوده است.
براساس داده هاي بدست آمده و مقايسه آنها با اطلاعات موجود ميتوان نتيجه گيري نمود که در نمونه هاي تجارتي همبرگرهاي ايراني حدود مجاز حداقل در دوران اين مطالعه توسط کارخانه هاي توليد همبرگر چندان رعايت نمي شود.

 
كليد واژه: 
 
 

 نسخه قابل چاپ

 
 
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها