0

مقالات امور دام و آبزیان

 
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:مقالات امور دام و آبزیان
پنج شنبه 8 تیر 1391  11:58 PM

 9 : پژوهش و سازندگي تابستان 1385; 19(2 (پي آيند 71) در امور دام و آبزيان):36-42.
 
شناسايي و تشخيص باكتريوسين توليد شده توسط (Lactobacillus acidophilus (RN78 جداشده از پنير محلي
 
مژگاني ناهيد*,اسماعيل خانيان سعيد,عاملي منصوره,يوسفي امين اصغر
 
* بخش بيوتكنولوژي، موسسه تحقيقات واكسن و سرم سازي رازي
 
 

دراين مطالعه لاكتوسين RN78 كه بوسيله acidophilus L. (جداشده از يك نمونه پنير غيرپاستوريزه) توليد شده بود مورد آزمايش قرار گرفته و اثر بازدارندگي آن بر عليه باكتري هاي گرم مثبت و گرم منفي بررسي شد. طيف بازدارندگي اين باكتريوسين بر عليه باكتري هاي پاتوژن از قبيل L.ivanovii RTCC1331 S.aureus RTCC RTCC1240، L.monocytogenes 1885 و S.pyogenes مشاهده گرديد. ويژگي اين باكتريوسين مقاومت در برابر گرما (90 دقيقه در دماي 100 درجه سانتيگراد) و همچنين حفظ فعاليت در pH قليايي مي باشد. فعاليت ضد ميكروبي لاكتوسين RN78 پس از مجاورت با پروناز و تريپسين به طور كامل از بين رفت، در صورتي كه كاتالاز هيچ اثري روي فعاليت آن نداشت. اثر بازدارندگي اين باكتريوسين پس از افزودن SDS و EDTA يك درصد وسيع تر گرديد و توانست از رشد  E.coli RTCC 1162و S.typhi (local isolate) كه قبلا در مقابل آن مقاوم بودند نيز جلوگيري نمايد. تيماركردن اين گونه، با آكريدين اورنج و حرارت بالا (40 درجه سانتيگراد) منجر به بروز جهش هايي در باكتري گرديد، كه اختلال در توليد باكتريوسين RN78 به دنبال داشت. در تمام اين جهش هاي اختلال زا، عدم حضور پلاسميد 42 kb مشاهده گرديد، در صورتي كه وجود اين پلاسميد در گونه اصلي مولد باكتريوسين، با استفاده از الكتروفورز Echardt gel به اثبات رسيده بود.

 
كليد واژه: 
 
 
 
 
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها