0

مقالات امور دام و آبزیان

 
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:مقالات امور دام و آبزیان
پنج شنبه 8 تیر 1391  11:37 PM

 

 11 : پژوهش و سازندگي بهار 1386; 19(4(پي آيند 74) در امور دام و آبزيان):86-92.
 
بررسي امكان استفاده از ميوه خنجك در جيره جوجه هاي گوشتي
 
حسيني سيدمجيد*,منوچهري حميد
 
* گروه علوم دامي، دانشگاه آزاد اسلامي واحد ياسوج
 
 

به منظور بررسي امكان استفاده از ميوه خنجك (كلخنگ) در جيره طيور گوشتي در اين آزمايش، از اين ميوه در پنج سطح (0 ،3، 6، 9 و 12 درصد جيره) در يك طرح آماري كاملا تصادفي با استفاده از 375 قطعه جوجه گوشتي مخلوط از نژاد راس با 5 تيمار و سه تكـرار و هر تكرار با 25 مشاهده به مدت 7 هفته استفاده شد. در پايان آزمايش با استفاده از آزمون تجزيه واريانس يك طرفه مشخص گرديد كه در مصرف خوراك بين تيمارهاي 6، 9و 12 درصد نسبت به گروه شاهد، و در ميانگين وزن تيمارهاي 3، 6، 9 و 12 درصد نسبت به گروه شاهـد و در ضريب تبديل غذايي بين تيمار 6% و تيمار شاهد تفاوت معني داري (p<0.05) وجود دارد. تجزيه لاشه نيز نشان داد كه از نظر ميانگين هاي درصد وزن امعا و احشا در جنس مرغ و در گله مخلوط تيمارهاي 6، 9 و 12 درصد نسبت به تيمار شاهد اختلاف معني داري دارند. در كل نتايج اين پژوهش نشان داد كه تيمار 6 درصد خنجك بهترين عملكرد را نسبت به بقيه تيمارها داشته است.

 
كليد واژه: 
 

 نسخه قابل چاپ

 
 
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها