پاسخ به:مقالات امور دام و آبزیان
پنج شنبه 8 تیر 1391 11:02 PM
27 : پژوهش و سازندگي تابستان 1387; 21(2 (پي آيند 79) در امور دام و آبزيان):197-199. |
مقايسه برخي خواص شيميايي سوريمي و گوشت چرخ شده ماهي فيتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) به عنوان ماده اوليه فرآورده هاي شيلاتي |
اصغرزاده كاني افسانه*,شعبان پور بهاره,حسيني هدايت,عباسي مهديه,غفاري فرحناز |
* دانشگاه علوم کشاورزي و منابع طبيعي گرگان، سازمان حفاظت محيط زيست |
ماهي فيتوفاگ با نام علمي (Hypophthalmichthys molitrix) يکي از مهمترين ماهيان پرورشي کشور ميباشد که به علت استفاده از رژيم غذايي کم هزينه و سطوح پايين زنجيره غذايي به مقدار زياد پرورش مي يابد. از آنجائي که اين ماهي در رقابت با ماهيان خوش خوراك تر ماهي کم مصرفي محسوب مي گردد؛ توليد فرآورده هاي متنوع از اين ماهي براي ترويج مصرف آن ضروري به نظر مي رسد. توليد گوشت چرخ شده و به دنبال آن سوريمي از ماهيان کم مصرف يکي از روش هايي است که امروزه براي افزايش مصرف اين دسته از ماهيان پيشنهاد مي گردد. |
كليد واژه: |
نسخه قابل چاپ |