0

بانک مقالات زراعت و باغبانی

 
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:بانک مقالات زراعت و باغبانی
پنج شنبه 8 تیر 1391  3:29 PM

 

 10 : پژوهش و سازندگي بهار 1387; 21(1 (پي آيند 78) در زراعت و باغباني):74-79.
 
بررسي تغييرات سفتي بافت ميوه سيب رد و گلدن دليشز پس از برداشت با توجه به نوع پايه، رقم و تيمار کلريد کلسيم
 
حسيني فرهي مهدي*,ابوطالبي جهرمي عبدالحسين,پناهي كردلاغري خدابخش
 
* باشگاه پژوهشگران جوان، دانشگاه آزاد اسلامي، واحد ياسوج
 
 

سفتي گوشت ميوه يکي از مهمترين خصوصيات کيفي سيب محسوب مي شود. به منظور مطالعه تغييرات سفتي باقت ميوه سيب پس از برداشت با توجه به نوع پايه، رقم و تيمار کلريد کلسيم اين آزمايش به صورت فاکتوريل در قالب طرح کاملا تصادفي با سه تکرار به اجرا درآمد. تيمارها شامل پايه در دو سطح (مالينگ مرتون 106 و بذري)، رقم در دو سطح (رد دليشز و گلدن دليشز)، کلريد کلسيم در پنج سطح شامل (صفر، 1، 2.5، 5، 7.5 درصد) و زمان نگهداري در سردخانه در سه سطح (50، 100 و 150 روز) بود. نتايج نشان داد که نوع پايه تاثير معني داري بر ميزان سفتي بافت ميوه دارد، بطوريکه بيشترين سفتي مربوط به پايه بذري بود. همچنين نوع رقم نيز تاثير معني داري بر ميزان سفتي بافت ميوه نشان داد بطوريکه ميوه رقم رد دليشز به مراتب سفت تر از ميوه رقم گلدن دليشز بود. غوطه وري ميوه ها در محلول کلريد کلسيم سفتي بافت ميوه و غلظت کلسيم را به طور معني داري نسبت به شاهد افزايش داد بطوريکه بيشترين ميزان غلظت کلسيم در تيمار 7.5 درصد غوطه وري مشاهده شد.

 
كليد واژه: سيب، سفتي، کلريد کلسيم، پايه، رقم
 
 

 نسخه قابل چاپ

 
 
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها