آبـگوشت نـعنا جـعـفری
یک شنبه 25 مهر 1389 8:15 AM
● مواد لازم
▪ گوشت ماهیچه یا سردست؛ ۷۵۰ گرم
▪ نعنا، جعفری و کمی شنبلیله (نعنا باید کم باشد)؛ نیم کیلو لپه؛۱۵۰ گرم گوجه سبز آب نیفتاده؛ نیم کیلو
▪ روغن؛ ۳ تا ۴ قاشق سوپخوری
▪ پیاز متوسط؛ یک عدد
▪ سیب زمینی؛ سه عدد متوسط
▪ نمک، فلفل و زردچوبه؛ به مقدار لازم
● طرز تهیه
گوشت را تکه تکه میکنیم و میشوییم و با لپه و پیاز خرد کرده و شسته شده و حدود ۶ لیوان آب در حرارت ملایم بار میکنیم تا کمی بپزد. بعد هستههای گوجه را بیرون میآوریم و داخل خورش میریزیم.
سبزیها را پس از پاک کردن و شستن خرد و با کمی روغن سرخ میکنیم. سپس آن را با گوشت مخلوط کرده و میگذاریم خوب بپزد.
در اواخر طبخ چند عدد سیب زمینی پوست کنده و شسته را با کمی نمک، فلفل و زردچوبه به آن اضافه میکنیم و میگذاریم تا سیبزمینیها خوب بپزد. بعد مانند آبگوشتهای دیگر، گوشت کوبیده آن را تهیه میکنیم. غذا حاضر است!
آنروز .. تازه فهمیدم ..
در چه بلندایی آشیانه داشتم... وقتی از چشمهایت افتادم...