سوپ پیاز
یک شنبه 25 مهر 1389 7:57 AM
سوپ پیاز
|
آرد سفید : ۴ قاشق سوپخوری روغن : ۴ قاشق سوپخوری شیر هموژنیزه : ۲ فنجان پیاز : ۱ کیلو پیاز ریز سفید : ۰.۵ کیلو جعفری ساطوری شده : ۳ قاشق سوپخوری نمک : قدری فلفل : قدری از آرد و روغن و نمک و فلفل سس سفید متوسط درست میکنیم. پیازها را چهار تکه کرده با نمک و آب مخلوط و میگذاریم تا خوب بپزد پیازها را از الک رد میکنیم و به شکل پوره درآورده و آنگاه با سس سفید مخلوط مینمائیم. پیازهای ریز را علیحده میپزیم و اگر آبی از آن باقیمانده نگاه میداریم تا اگر غلظت سوپ کمی زیلد شد از آب آن استفاده کنیم. پس از اینکه سوپ آماده شد پیازهای ریز پخته شده را چند دقیقه قبل از اینکه سوپ آماده شود مخلوط مینمائیم و میگذاریم چند جوش بزند. سوپ را در سوپ خوری میریزیم و جعفری ساطوری شده را به آن اضافه میکنیم. |
آنروز .. تازه فهمیدم ..
در چه بلندایی آشیانه داشتم... وقتی از چشمهایت افتادم...