0

بانک مقالات بینایی

 
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:بانک مقالات بینایی
پنج شنبه 8 تیر 1391  8:56 AM

 5 : بينا تابستان 1382; 8(4 (پي در پي 32)):320-326.
 
ويژگيهاي مبتلايان به يووييت بعد از جراحي آب مرواريد و عوارض مربوط به آن
 
جعفري نسب محمدرضا*,محمدپور مهرداد,جوادي محمدرضا,سمناني محمداشرف,انيسيان آرش
 
* پاسداران، بوستان نهم، بيمارستان لبافي نژاد، مركز تحقيقات چشم، دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي
 
 

هدف: تعيين ويژگيهاي مبتلايان به يووييت بعد از جراحي آب مرواريد و عوارض مربوط به آن و ديد نهايي در بيماران مراجعه كننده به بيمارستان لبافي نژاد تهران طي سالهاي 81-1379.
روش پژوهش: تحقيق به روش آينده نگر و توصيفي بر روي مبتلايان به يووييت بعد از جراحي آب مرواريد انجام شد. بيماران، افرادي بودند كه بعد از جراحي آب مرواريد دچار علايم درد چشم، كاهش ديد يا نورگريزي شدند و توسط جراح مربوط به عنوان يووييت بعد از عمل، تحت درمان با استروييد قرار گرفتند و بهبود يافتند. سپس اين بيماران به طور متوالي جهت انجام مطالعه معرفي شدند و تحت بررسي قرار گرفتند. ويژگيهاي سن، جنس، بيماري زمينه اي، نوع جراحي، نوع لنز، نوع ويسكوالاستيك، زمان بروز التهاب و شدت التهاب در آنها در اولين مراجعه، بررسي و ثبت شد. در مرحله دوم مطالعه، بيماران جهت بررسي دوباره، دعوت شدند و از نظر ديد نهايي و عوارض يووييت مورد بررسي قرار گفتند.
يافته ها: از ميان 126 بيمار كه با تشخيص يووييت بعد از عمل مورد بررسي قرار گرفتند، 64 نفر (50.8 درصد) مرد و 62 نفر (49.2 درصد) زن بودند. متوسط سن بيماران 14.9±58 سال بود. در 72 مورد (57.1 درصد) عملPE+PCIOL ، در 51 مورد (40.5 درصد) عمل ECCE+PCIOL و در 3 مورد (2.4 درصد) لنزكتومي با كارگذاري IOL صورت گرفت. ويسكوالاستيك مصرفي در همه موارد از جنس متيل سلولز و در اكثر موارد 86.5) درصد) با نام تجاري Coatel بود. لنز مصرفي در همه موارد از جنس PMMA بود. متوسط زمان بروز التهاب، 15.4 روز بعد از جراحي بود و بيشترين فراواني را شروع در روز 12 بعد از عمل داشت. بيشترين ميزان التهاب در بيماران ديابتي ديده شد. در مرحله دوم پژوهش، 110 بيمار مراجعه كردند كه فاصله معاينه بار دوم تا جراحي در آنها بين 3 ماه تا 30 ماه يا بهتر و در 24 مورد (21.8 درصد) 20.40 تا 20.80 بود. در 10 مورد 9.1) درصد) نيز ديد نهايي كمتر از 20.80 بود كه به خاطر گلوكوم، بيماريهاي شبكيه يا اسكار قرنيه بودند. از نظر عوارض بعد از عمل، 38 بيمار (34.5 درصد) PCO داشتند كه 10 مورد (9.1 درصد) نياز به كپسولوتومي با ليزر ياگ داشتند و 4 مورد (3.6 درصد) دچارCME  باليني بودند كه با درمان بهبود يافتند.
نتيجه گيري: يوييت بعد از جراحي گرچه ممكن است در مرحله حاد موجب نگراني بيمار و پزشك گردد ولي با درمان استروييد قابل كنترل است و عوارض آن معمولا باعث كاهش دايم ديد نميگردند.

 
كليد واژه: 
 
 

 نسخه قابل چاپ

 
 
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها