0

مقالات بیماریهای پوست

 
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:مقالات بیماریهای پوست
دوشنبه 29 خرداد 1391  3:57 PM

 8 : بيماريهاي پوست زمستان 1385; 9(4 (پياپي 38) ):343-349.
 
فراواني بيماري هاي پوستي در زائران مراجعه کننده به درمانگاه پوست ايران در ايام حج تمتع د رعربستان، سال هاي 1372 و 1378
 
معين اطهر*,معين اطهر*,دولتي يحيي
 
* تهران، خيابان وصال، خيابان ايتاليا، بيمارستان شهيد مصطفي خميني، گروه پوست
 
 

زمينه و هدف: بيماري هاي پوستي درايام حج به علت شرايط آب و هوايي، ازدياد جمعيت، تحرک هاي زياد حاجيان، تغيير شرايط زندگي و هيجان ها و استرس مي توانند مشکل زا باشند. مطالعه ها در مورد بيماري هاي شايع پوستي درايام حج کم است و اين مطالعه با هدف تعيين فراواني بيماري هاي پوستي در ايام حج صورت گرفت.
روش اجرا: اين مطالعه توصيفي مقطعي است که در ايام حج سال هاي 1372 و 1378 در درمانگاه هاي تخصصي پوست صورت گرفت و طي آن بيمارها توسط متخصص پوست مورد معاينه قرار گرفتند و نشانه هاي دموگرافيک آن ها، فراواني مطلق و نسبي بيماري ها و حاد و مزمن بودنشان، مورد بررسي قرار گرفت.
يافته ها: در سال 1378 تعداد 362 بيمار پوستي مورد بررسي قرار گرفت و شايع ترين گروه بيماري هاي پوستي به ترتيب اگزما و اختلال هاي وابسته (35.9%)، آسيب هاي حرارتي و مکانيکي (17.6%) و عفونت ها (16.5%) بود که در مجموع 70% بيماري هاي پوستي را تشکيل مي دادند. در سال 72 تعداد 560 نفر پوستي مورد معاينه و بررسي قرار گرفتند و شايع ترين گروه بيماري هاي پوستي به ترتيب عفونت ها (19.3%)، اگزما و اختلال هاي وابسته (18.6%) و اختلال هاي ضمايم پوستي (16.4%) بود که در مجموع 54.2% بيماري ها را تشکيل مي دادند.
نتيجه گيري: با توجه به فراواني بيش تر سه گروه از بيماري هاي پوستي در سال هاي 1372 و 1378 با برنامه ريزي دقيق و بالابردن سطح آگاهي زائران نسبت به مشکل هاي پوستي مي توان از بسياري از اين بيماري ها پيش گيري کرده يا با درمان به موقع از مشکل هاي بعدي آن کاست و براي زائران به شرايط بهتري فراهم کرد.

 
كليد واژه: فراواني، بيماري هاي پوستي، زائران ايراني، حج تمتع
 
 

 نسخه قابل چاپ

 
 
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها