0

رنگينك

 
hojat20
hojat20
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 42154
محل سکونت : بوشهر

رنگينك
پنج شنبه 22 مهر 1389  4:42 PM

 
Bushehr-Tebyan.IR
 
يك نوع شيريني است كه بيشتر در فصل رطب ساخته مي‌شود ولي گاهي نيز بجاي رطب از خرما استفاده مي‌كنند
مرحله اول :
روغن را داغ كرده و آرد را به آن افزوده و كمي تفت مي‌دهند و سپس زير شعله را خاموش مي‌كنند(توجه داشته باشيم كه آردها نبايد بسوزد)
مرحله دوم:
آنگاه هسته رطب‌ها را بيرون آورده و هسته گردو مي‌گذارند.
مرحله سوم:
يك ظرف گرد انتخاب كرده و رطب‌ها را درون آن قرار داده به اين ترتيب كه يك عدد رطب در مركز ظرف نهاده و يك دايره بدون فاصله دور آن تشكيل مي‌دهند و اين دايره‌ها تا انتهاي ظرف ادامه دارد.
مرحله چهارم:
وقتي رطب‌‌‌‌‌‌‌‌ها چيده شد آرد و روغن را روي رطب‌ها مي‌ريزيم تا روي آنها كاملا پوشانده شود سپس مقداري دارچين و در آخر نيز مقدار شكر روي آن مي‌پاشيم.

آنروز .. تازه فهمیدم .. 

 در چه بلندایی آشیانه داشتم...  وقتی از چشمهایت افتادم...

تشکرات از این پست
mashhadizadeh
دسترسی سریع به انجمن ها