دال عدس ( غذاي محلي بوشهر )
پنج شنبه 22 مهر 1389 4:39 PM
|
|
مواد لازم :
عدس قرمز 2 پيمانه
پياز بزرگ 1 عدد
سير له شده 2 قاشق سوپخوري
رب گوجه فرنگي 2 قاشق غذاخوري
سيب زميني متوسط 2 عدد
ليمو عماني 2 عدد
ادويه 1 قاشق چايخوري
فلفل قرمز 1 قاشق غذاخوري
روغن 1 قاشق غذاخوري
تمبر هندي به ميزان دلخواه
طرز تهيه :
ابتدا پياز را با روغن سرخ كنيد. پياز که طلايي شد، سير را اضافه كنيد و كمي تفت دهيد. سپس رب گوجه فرنگي، فلفل، ادويه، ليمو عماني، سيب زميني و عدس را با هم به آن اضافه كنيد. حرارت شعله را كاملا ملايم كنيد تا با بخار بپزد. هر از چند گاهي همه مواد را زير و رو كنيد تا به ته ظرف نچسبد، زيرا عدس قرمز فورا مي چسبد. بعد از اينكه غذا آب انداخت، تمبرهندي، نمک و آب را به ميزان لازم اضافه کنيد و اجازه دهيد مواد كاملا بپزد. وقتي غذا جا افتاد، زير آن را خاموش كنيد و با گوشت كوب، دال عدس را کاملا بكوبيد. اين غذا را مي توانيد با ترشي هم بخوريد. |
|
آنروز .. تازه فهمیدم ..
در چه بلندایی آشیانه داشتم... وقتی از چشمهایت افتادم...