0

دال عدس ( غذاي محلي بوشهر )

 
hojat20
hojat20
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 42154
محل سکونت : بوشهر

دال عدس ( غذاي محلي بوشهر )
پنج شنبه 22 مهر 1389  4:39 PM

 
 
 
image
مواد لازم :

عدس قرمز 2 پيمانه
پياز بزرگ 1 عدد
سير له شده 2 قاشق سوپخوري
رب گوجه فرنگي 2 قاشق غذاخوري
سيب زميني متوسط 2 عدد
ليمو عماني 2 عدد
ادويه 1 قاشق چايخوري
فلفل قرمز 1 قاشق غذاخوري
روغن 1 قاشق غذاخوري
تمبر هندي به ميزان دلخواه



طرز تهيه :

ابتدا پياز را با روغن سرخ كنيد. پياز که طلايي شد، سير را اضافه كنيد و كمي تفت دهيد. سپس رب گوجه فرنگي، فلفل، ادويه، ليمو عماني، سيب زميني و عدس را با هم به آن اضافه كنيد. حرارت شعله را كاملا ملايم كنيد تا با بخار بپزد. هر از چند گاهي همه مواد را زير و رو كنيد تا به ته ظرف نچسبد، زيرا عدس قرمز فورا مي چسبد. بعد از اينكه غذا آب انداخت، تمبرهندي، نمک و آب را به ميزان لازم اضافه کنيد و اجازه دهيد مواد كاملا بپزد. وقتي غذا جا افتاد، زير آن را خاموش كنيد و با گوشت كوب، دال عدس را کاملا بكوبيد. اين غذا را مي توانيد با ترشي هم بخوريد.

آنروز .. تازه فهمیدم .. 

 در چه بلندایی آشیانه داشتم...  وقتی از چشمهایت افتادم...

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها