پاسخ به:مقاله ی : چه کار کنیم تا امام زمان عج ظهور کنند ؟ ( رمز نهایی فرج )
یک شنبه 4 تیر 1391 7:49 PM
ه طور برای 22 بهمن و روز قدس و انتخابات و ... این کار انجام می شود اما برای امام زمان عج نه ... !؟
در اخر از علما و مراجع ، مسئولین ، صاحبان تریبون و سایت ، رئوس هیئات ، همه ی منتظران و . .. درخواست اطلاع رسانی داریم .
اگر این کار انجام شود طبق حدیث معروف به بنی اسرائیل از امام صادق علیه السلام حتما و قطعا ظهور می شود
بنابراین تا میتوانید پی گیری کنید اطلاع رسانی کنیم با مراجع با مسئولین و ... اگر نشد خود ما مردم منتظر و مشتاق با اطلاع رسانی از طریق ایمیل و پیامک و سایت و وبلاگ و ... بجنبیم اگر ظهور را می خواهیم امام زمان عج را می خواهیم ...
مگر امام زمان عج چه فرقی با امام حسین ع دارند باید نیمه ی شعبان را مثل عاشورا و فاطمیه و ... کنیم دسته ها هیئات مردم بیرون بیایند و برای فرج امام زمان عج دعا کنند گریه کنند استغاثه کنند ...
چه طور برای 22 بهمن و روز قدس و انتخابات و ... این کار انجام می شود اما برای امام زمان عج نه ... !؟
چه قدر امام زمان عج غریب و مظلوم است که خودشان فرموده اند همه ی پدران من مظلوم بوده اند اما من از همه ی انها مظلوم ترم و باز فرموده اند شیعیان من به اندازه ی اب خوردنی (یک لیوان اب وقتی تشنه اند) مرا نمی خواهند و ... یا حضرت زهرا سلام الله علیها فرموده اند من از همه دل شکسته ترم اما فرزندم مهدی از من هم دل شکسته تر است
خدایا به دل شکسته ی مهدی زهرا عج به اشکهای خونین چشمش به قلب پر از هم و غمش به مظلومیتش به تنهاییش رحم کن و دیگه این غریب و زندانی ال محمد رو از این زندان غیبت نجات بده
التماس دعای فرج به امید ان روز نزدیک که شما هم با این کار عظیم شاهد ظهور حضرت باشید و در زمره ی اصحاب ایشان قرار بگیرید .
والسلام على من اتبع الهدى
منبع : احادیث اهل بیت + http://ashab313mahdi.blogfa.com