فرار از معبد: اعتیادآورترین بازی تلفن همراه
پنج شنبه 25 خرداد 1391 6:35 PM
فرار از معبد (Temple Run) یک بازی ۳ بعدی تنها با موضوعیت فرار است و هدف شما در بازی فقط دویدن و فرار کردن و گذشتن و پریدن از موانع است.
فارنت، این بازی ما را بسیار به یاد فیلمهای سری ایندیانا جونز میاندازد که شما یک شی تاریخی را از معبد سرقت کرده و در حال حاضر به جای اینکه توسط بومیان تحت تعقیب باشید توسط میمونها سرسختانه تحت تعقیب قرار میگیرید.
شما با استفاده از کنترلهای لمسی ساده باید شخصیت خود را تا زمانی که میتوانید حفظ کنید. بازی با بیرون آمدن شما از معبد و فرار شما از دست میمونها آغاز میشود و شما شروع به دویدن بر روی دیوارهای معبد میکنید اما در نهایت به مکانهایی همچون دیواره سنگی، پیادهروی در باتلاق و .. خواهید رسید. در این میان برخی اوقات به دیوارهایی میرسید که نیمی از آن فرو ریخته و شما فقط یک معبر بسیار باریک برای عبور دارید.
همانطور که شما در حال دویدن هستید باید موانعی مانند ریشههای درختان، شکافهای دیوار، تلههای آتشین، درختان بزرگ و سایر موانع را به نحوی پشتسر بگذارید و البته هر چقدر که در بازی بیشتر پیشروی میکنید سرعت دویدن شما هم بیشتر میشود و در نتیجه موانع نیز بیشتر میشوند و شما باید دارای سرعت عمل بالایی برای رسیدن به رکورد تازهتری باشید.
شما باید برای عبور از این موانع با کشیدن رو به بالا بر روی صفحه بپرید، با کشیدن رو به پایین به سمت پائین لیز بخورید و با خم کردن گوشی خود به سمت راست یا چپ به سمت راست و چپ حرکت کنید و میتوان گفت روند کار بسیار ساده است و شما فقط باید دارای سرعت عمل بالایی باشید.
این بازی بسیار ساده به نظر میرسد اما جای تعجب دارد که بسیار اعتیاد آور است و شما با استفاده از سکههای جمعآوری شده در طول راه میتوانید قدرت و کاراکترهای بیشتری خریداری کنید که در بازیهای آینده به کمک شما میآیند مانند قدرتی که سکهها را به مانند یک آهنربا به سوی شما جذب میکند و البته اگر شما واقعا قدرتهای بیشتری نیاز داشته باشید میتوانید با گیفت کارت خود و به لطف سکههای جمعاوری شده و از طریق خرید در داخل بازی به قدرتهای بیشتری مانند سرعت سرسامآور دست پیدا کنید که در این میان میتوانید کاراکترهای جدید و یا والپیپرهای این بازی را نیز با سکه خریداری کنید.
این بازی یک بازی لذتبخش و اعتیادآور است و البته ای کاش حالت مولتیپلیر یا دو بازیکن نیز وجود داشت تا کاربران با همدیگر مسابقه بدهند و البته من نمیدانم که این دونده در نهایت به کجا خواهد رسید (شاید به یک هواپیما یا چیزی مشابه تا از جزیره فرار کند).
خوب:
-بازی سرگرمکننده که با سرعت خود قدرت عکسالعمل کاربر را به چالش میکشاند.
- دیدگاه ۳ بعدی بسیار عالی و جالب
-کنترل بسیار آسان کاراکتر
بد:
- نداشتن قابلیت مولتیپلیر
- اضافه نشدن قابلیت بیشتر با افزودن کارآکترها
نتیجهگیری: فرار از معبد یک بازی به صورت کاملا لذتبخش و با یادگیری بسیار آسان است و من فکر میکنم هر کاربری که این بازی را امتحان میکند بعد از دست دادن کاراکتر با خود میگوید که “دفعه بعد میتوانم رکورد بهتری برجای گذارده و دورتر بروم”. اینکه بدانید این بازی تنها رقیب سرسخت بازی پرندگان خشمگین در اندروید به حساب میآید و با یک میلیون دانلود در سه روز تا مرز شکستن رکورد این بازی در اندروید هم پیشرفته است به اندازه کافی برای شما انگیزه بازی کردن را خواهد داد!
این بازی رایگان است و من به شدت امتحان کردن آن را به خوانندگان توصیه میکنم.
لینک دانلود برای iOS از آیتونز
لینک دانلود از کافه بازار اندروید
چهار راه برای رسیدن به آرامش:
1.نگاه کردن به عقب و تشکر از خدا 2.نگاه کردن به جلو و اعتماد به خدا 3.نگاه کردن به اطراف و خدمت به خدا 4.نگاه کردن به درون و پیدا کردن خدا
پل ارتباطی : samsamdragon@gmail.com
تالارهای تحت مدیریت :
مطالب عمومی کامپیوتراخبار و تکنولوژی های جدیدسیستم های عاملنرم افزارسخت افزارشبکه