حذف ویروس new folder
پنج شنبه 18 خرداد 1391 11:09 AM
احتمالا تا حالا با ویروس New Folder.exe مواجه شده اید!
قسمتی از مشخصات این ویروس به شرح زیر است:
1 . آیکون آن شبیه آیکون یک پوشه است .
2 . اندازه ی آن 140 کیلوبایته .
3 . پس از اجرای این ویروس ، محتویات پوشه ی My Documents نمایش داده می شود .
4 . این ویروس تولید مثل هم می کنه !
5 . گزینه ی Turn Off Computer رو از منوی Start حذف می کنه .
6 . از اجرای Registry Tools ، Windows Task Manager و System Configuration Utility جلوگیری می کنه .
7 . پس از مدتی Registry Tools و Task Manager رو غیر فعال می کنه.
در این بخش دو روش برای حذف این ویروس آموزش می دهیم یکی با نرم افزار و یکی بدون نرم افزار:
پس از اینکه برنامه ی Kill New Folder.exe کار خودش رو انجام داد ، باید مابقی ویروس ها رو خودتون به صورت دستی پاک کنید .
برای پاک کردن مابقی ویروس ها به شیوه ی زیر عمل کنید :
1 . به منوی Start بروید و روی گزینه ی Search کلیک کنید تا پنجره ی مربوطه نمایش داده شود .
2 . در سمت چپ روی گزینه ی All files and folders کلیک کنید .
3 . در قسمت All or part the file name عبارت New Folder.exe را تایپ کنید و روی گزینه ی Search کلیک نمایید .
حالا تمام فایل های پیدا شده رو پاک کنید .
حواستون باشه مجددا یکی از اونا رو اجرا نکنید .
موفق باشید .
دانلود نرم افزار با حجم 140 کیلوبایت
رمز عبور : www.freedownload.ir
دور زدن ویروس New folder
این ویروس کارش اینه که پوشه رو به یه فایل اجرایی با پسوند exe تبدیل می کنه که می تونی وارد پوشه بشی ولی کم کم نمیشه حتی وارد پوشه هم شد تا اطلاعات رو از پوشه خارج کنی،ریشه ی اصلی این ویروس رو با انتی ویروس شید شناسایی شد که در آدرس زیر در ویندوز:
C:\Users\mahmod\AppData\Roaming\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\Startup
اسم اون فایل که در آدرس بالا قرار می گرفت explorer هست. این ویروس پوشه ای با نام new folder در هر کدام از درایوهای شما که ویروسی شده باشد به وجود میاد و پاک هم میشه ولی دوباره بر می گرده سر جای اولش.
البته فکر کنم یکی دیگه ساخته میشه. مشکل اینجا بود که آنتی ویروس هایی مثل مک آفی و نود32 و شید رو وقتی نصب می کردم کاری می کردن که پوشه های من به همراه تمام اطلاعات داخل پوشه پاک بشن. وقتی دیگه اصلاً نتونستم وارد پوشه بشم برنامه ی nc رو فعال کردم و وارد پوشه ها شدم و اطلاعات رو از پوشه خارج کردم و سپس آنتی ویروس شید رو نصب کردم و آنتی ویروس هم پوشه رو به همراه ویروس پاک کرد.
برای اینکار فایل nc را اجرا کنید و سپس مثلاً برای وارد شدن به درایو d بنویسید :
D:\
و Enter کنید . و برای وارد شدن به پوشه ی خاص روی آن پوشه دابل کلیک کنید و سپس آن فایل مورد نظر رو انتخاب کنید و در پایین برنامه دکمه ی copy را کلیک کنید .
در پنجره ی باز شده در قسمتی که نوشته شده : Copy "name poshe" to
نام درایو مورد نظر رو وارد کنید مثلاً :
E:\
و سپس دکمه ی copy را کلیک کنید. اطلاعات از پوشه به درایو مورد نظر شما انتقال داده میشه.
بعد از اون یه آنتی ویروس خوب مثل شید رو نصب کنید و کل سیستم رو ویروس یابی کنید.