پاسخ به:مقالات اقتصاد کشاورزی و توسعه
شنبه 20 خرداد 1391 10:45 PM
14 : اقتصاد كشاورزي و توسعه زمستان 1379; 8(32):261-272. |
بررسي و تحليل كارآيي فني، تخصيصي و اقتصادي زنبورداران استان اصفهان |
كياني ابري مهدي,خوش اخلاق رحمان,نيل فروشان عبدالمجيد |
عسل از دوران قديم به عنوان يك ماده غذايي مهم مورد توجه انسان بوده است و تا زماني كه ماده شيرين ديگري مانند قند به دست آمده از نيشكر و چغندرقند و ديگر شيره هاي نباتي را نشناخته بود، تنها منبع تامين كننده شيريني غذاي وي به شمار مي آمد. اكنون نيز با وجود دسترسي به مواد غذايي متعدد و گوناگون ديگر، هيچكدام از آنها به طور كامل جانشين مناسبي براي عسل نبوده و كيفيتي به مراتب كمتر از عسل داشته اند. امروزه بيشترين عملكرد توليد عسل در جهان مربوط به امريكا و استرالياست كه بين 20 تا 40 كيلو در هر كندو در نوسان است. در استان اصفهان ميانگين توليد عسل از كندو نزديك به 10 كيلوست. يكي از علل كاهش توليد كندو، استفاده ناكارا از عوامل توليد به شمار مي آيد كه با شناخت آنها مي توان در راستاي افزايش توليد كندو و سرانجام كسب درامد بيشتر براي زنبورداران گام نهاد. |
كليد واژه: |
![]() |
نسخه قابل چاپ |